Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scrisoare din altă lume a preşedintelui Perez pentru antrenorul Zidane

Scrisoare din altă lume a preşedintelui Perez pentru antrenorul Zidane

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a remis cotidianului Marca o scrisoare deschisă, în care elogiază activitatea antrenorului Zinedine Zidane, cu o zi înainte ca francezul să se afle pe banca grupării campioane a Europei pentru a o suta oară.

"Zinedine Zidane, care va sărbători sâmbătă primele lui 100 de meciuri ca antrenor al echipei noastre, apaţine acestui grup extraordinar de personaje alese pentru a figura printre simbolurile noastre", a scris Perez, sub titlul "Zidane, legenda continuă".

"Zidane este un talent pur, dar el reprezintă totodată munca şi sacrificiul. Este perseverent în căutarea perfecţiunii. Foamea sa de victorii şi titluri este insaţiabilă, arătând mereu respect şi umilinţă. Este o referinţă inegalabilă pentru jucătorii noştri", a continuat el.

"Zidane are dificila misiune să încerce să aducă fericire milioanelor de suporteri răspândiţi în toată lumea, care ştiu că echipa noastră este în cele mai bune mâini posibil", a mai scris Perez.

Zinedine Zidane a câştigat deja nouă trofee cu Real Madrid, dintre care două ale Ligii Campionilor (2016 şi 2017) şi unul de campion al Spaniei (2017). 

Francezul a venit la Real Madrid în 2001, ca jucător. În ianuarie 2016, Zidane a preluat conducerea tehnică a formaţiei de seniori a grupării amdrilene, după ce antrerior antrenase echipa a doua..

Meciul cu numărul 100 al lui Zidane ca antrenor al echipei Real Madrid va fi, sâmbătă, la Getafe, în etapa a opta acampioantului spaniol. Real Madrid nu a avut o evoluţie prea bună în acest sezon, ocupând abia locul 5 în clasament, cu 14 puncte. Rivala FC Barcelona este pe primul loc, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: scrisoare deschisazinedine zidaneflorentino perezrespecto suta de meciuri 

viewscnt
Articole similare