Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scrisoarea emoţionantă a lui Victor Valdes pentru Iker Casillas: ”Eşti idolul către care am aspirat mereu!”

Scrisoarea emoţionantă a lui Victor Valdes pentru Iker Casillas: ”Eşti idolul către care am aspirat mereu!”

Fotbal

Comentarii

Portarul spaniol Iker Casillas a suferit un infarct, miercuri, la antrenamentul echipei FC Porto, el fiind transportat la spital unde a fost operat de urgenţă.

Situaţia sa a impresionat lumea fotbalului, indiferent că a fost vorba de foşti coechipieri, adversari, rivali sau chiar oameni cu care Iker s-a contrat de-a lungul timpului.

Printre foştii săi rivali, Victor Valdes, titular la FC Barcelona şi concurent direct pentru postul de titular în poarta Spaniei a postat câteva cuvinte impresionante pe contul său oficial de Instagram, la adresa legendarului Casillas.


”Dragă Iker,

În această lume a fotbalului, unii aleg să fie portari, în timp ce alţii trebuie să inveţe să fie, cu micile lor defecte şi calităţi cu tot. Tu eşti şi vei fi mereu unul dintre cei care s-au născut cu câte o mănuşă în fiecare mână, acel idol care are calităţi înnăscute, unul dintre acei idoli înspre care privesc cei mai puţin talentaţi, cu speranţa că într-o zi, pot atinge la fel ca tine, un trofeu, care să-i recunoască ca fiind printre cei mai buni. Aşa cum eşti tu, campionul lumii, cu numărul 1 pe spate.

Dragul meu prieten e inevitabil să nu mă emoţionez în timp ce scriu aceste rânduri, pentru că îmi amintesc ce am trăit împreună. Îmi amintesc cu nostalgie acele mari confruntări contra ta. Îmi amintesc la fel de bine cum la fiecare antrenament desfăşurat împreună m-ai susţinut şi încurajat.

Dragă Iker, drag prieten, ca portari trebuie să acceptăm fără frică faptul că ne identificăm cu valoarea. Inima ta, cea care încă bate de dragul celor care vor să-ţi calce pe urme, te revendică drept un bun prieten şi un rival extraordinar, astfel că vreau să te încurajez să redevii acel leu alb care a scris istorie. Asta este moştenirea ta, cea care te defineşte şi care e deja una istorică. Rămâi mereu în gândurile mele. De la portar, la portar”

Victor Valdes

Afla mai multe despre: iker casilalsvictor valdes 

viewscnt
Articole similare