Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scrisoarea fanilor lui Dinamo către Ionuţ Negoiţă: "Este Dinamo de vânzare cu adevărat?"

Scrisoarea fanilor lui Dinamo către Ionuţ Negoiţă: "Este Dinamo de vânzare cu adevărat?"

Dinamo București

Comentarii

Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo a publicat, sâmbătă, o scrisoare deschisă, în care susţine că nu a primit răspuns la oferta de preluare a pachetului de acţiuni ale clubului deţinut de Ionuţ Negoiţă şi îi cere acestuia să precizeze dacă gruparea este de vânzare cu adevărat.

"În data de 17 aprilie v-am trimis oferta prin care Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo şi-a manifestat intenţia de a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo. Ne-aţi pus în aşteptare, aţi promis că reveniţi cu un răspuns dar acesta nu a mai venit. Văzând ca jucătorii se plâng că nu şi-au primit salariile de la începutul anului, ne-am gândit că banii pe care ADPD îi are în acest moment ar putea ajuta într-o anumită măsură rezolvarea acestei situaţii şi v-am trimis o nouă propunere. Pe 19 mai v-am trimis propunerea de a direcţiona de urgenţă 40 000 de euro către Dinamo în schimbul unui procent de acţiuni. Nu am făcut-o public pentru a nu deranja negocierile cu spaniolii. Nu ne-aţi răspuns nici de data asta. Analizând tot ce se întâmplă în jurul acestei vânzări a echipei, ne punem şi noi anumite întrebări:

- Este Dinamo de vânzare cu adevărat?

- Este Dinamo de vânzare pentru oricine îşi manifestă intenţia de a cumpăra, cu excepţia Asociaţiei Dinamovişti Pentru Dinamo?



- Nu merită suporterii dinamovişti care s-au alăturat programului socios ADPD acelaşi respect pe care îl acordaţi celor care vă finanţează acum afacerea?

- Nu credeţi că orice zi în plus cu dumneavoastră la conducerea echipei este o zi în minus pentru Dinamo în lupta pe care o duce cu supravieţuirea?",
se arată în scrisoarea citată.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat, la 17 aprilie, că i-a trimis lui Ionuţ Negoiţă o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA, însă cele două părţi nu au finalizat tranzacţia.

Un alt grup de suporteri, din Peluza Cătălin Hâldan, încearcă de asemenea să achiziţioneze acţiunile deţinute de Negoiţă, după ce omul de afaceri a anunţat că nu mai susţine financiar clubul. Ei au transferat clubului "alb-roşu", prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suma de 150.000 de euro, pentru ca echipa lor favorită să primească licenţa pentru sezonul 2020/2021 al Ligii I.

Negoiţă a negociat în ultima perioadă vânzarea clubului cu o firmă din Spania, dar fără a se ajunge la un acord.

Afla mai multe despre: dinamoadpdnegoita 

viewscnt
Articole similare