Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se adânceşte "hăul" dintre Ianis Hagi şi Steven Gerrard. Englezul încearcă să transfere încă un mijocaş ofensiv

Se adânceşte "hăul" dintre Ianis Hagi şi Steven Gerrard. Englezul încearcă să transfere încă un mijocaş ofensiv

Stranieri

Comentarii

Francezii de la "Foot Mercato" anunţă că formaţia antrenată de Steven Gerrard, Glasgow Rangers, va încearca să-l transfere pe mijlocaşul ofensiv al celor de la Le Mans, Bilal Brahimi (20 de ani), indicii că sunt şanse tot mai mari ca Ianis Hagi să părăsească Scoţia în următoarea perioadă de transferuri.

Steven Gerrard este cel care l-a remarcat pe Billal Brahimi în liga a treia din Franţa, acolo unde a marcat şase goluri şi a oferit două pase de gol. Fotbalistul este împrumutat de la Reims, însă sunt şanse mici să continue alături de ei şi în continuare.

Mijlocaşul poate evolua pe ambele benzi ale terenului şi nu se află doar în vizorul celor de la Glasgow Rangers. Scouterii lui Lens şi Stuttgart îl urmăresc cu atenţie la fiecare meci şi sunt gata să facă o ofertă.

Glasgow Rangers are parte de un sezon perfect în Scoţia, acolo unde are 16 puncte avans faţă de Celtic, chiar dacă rivalii au trei meciuri mai puţin disputate. Cu toate acestea, Ianis Hagi nu mai este în graţiile lui Steven Gerrard şi sunt şanse foarte mari ca jucătorul să nu mai continue pe Ibrox din această iarnă.

Internaţionalul român nu duce lipsă de oferte, fiind în vizorul celor de la Cagliari, Sevilla, Sampdoria sau Istanbul Basaksehir.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare