Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă nebunie la Real Madrid. Florentino Perez vrea să plătească 600 de milioane de euro pe transferuri

Se anunţă nebunie la Real Madrid. Florentino Perez vrea să plătească 600 de milioane de euro pe transferuri

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez ar urma să facă spectacol în următoarea fereastră de transferuri. O publicaţie din Spania susţine că preşedintele lui Real Madrid a stabilit un buget de transferuri incredibil, 600 de milioane de euro.

În ultimii ani, Florentino Perez a fost neobişnuit de cumpătat când a venit vorba despre transferuri. Preşedintele lui Real Madrid s-a ferit de exagerări, faţă de alte perioade, în care plătea sume record pentru jucători. Dar se pare că Perez vrea să iasă din această zonă de linişte.

Potrivit diariogol.com, Real Madrid va avea în vară un buget de transferuri de 600 de milioane de euro. Florentino Perez este nemulţumit de acest sezon şi caută să aducă jucători care să o ajute pe Real Madrid să domine din nou atât fotbalul din Spania, cât şi pe cel la nivel european.

Real Madrid este calificată în semifinalele Ligii Campionilor, unde va juca împotriva lui Bayern, dar în Primera se află într-o situaţie dezamăgitoare pentru suporteri. Campioana Spaniei este doar pe locul 4, la 18 puncte de liderul FC Barcelona. Perez este conştient că lotul are nevoie de câteva îmbunătăţiri şi se pregăteşte de o vară agitată. Conducerea lui Real Madrid caută să restructureze lotul pe toate compartimentele şi există deja o listă cu jucătorii care ar putea fi transferaţi.



David De Gea - Nu este o noutate pentru Real Madrid. Florentino Perez a încercat să-l transfere aproape în fiecare fereastră de transferuri din ultimii ani, însă n-a avut succes. Preşedintele lui Real Madrid ar fi dispus să plătească în vară 100 de milioane de euro pentru portarul lui Manchester United.

Eden Hazard - Este unul dintre preferaţii lui Zinedine Zidane. Mijlocaşul francez îşi doreşte demult să plece la Real Madrid, dar până acum au fost doar zvonuri. În vară, şi-ar putea vedea visul transformat în realitate, în condiţiile în care sunt şanse mari ca Bale să plece. Preţul pe care l-ar plăti Real Madrid? 100 de milioane de euro.

Neymar - Este cel mai important obiectiv al lui Perez, dar şi cel mai dificil. PSG a plătit 222 de milioane de euro şi este de aşteptat ca Real Madrid să fie nevoită să achite în jur de 250 de milioane de euro. Cei de la diariogol.com susţin că alte 50 de milioane de euro ar urma să meargă spre tatăl lui Neymar.

Mohamed Salah - În cazul în care nu va putea să transfere pe Neymar, Perez s-a orientat înspre noul star din Premier League. De fapt, cel care l-ar fi cerut pe Mohamed Salah este Zinedine Zidane. Real Madrid ar urma să plătească nu mai puţin de 200 de milioane de euro pentru jucătorul lui Liverpool.

Afla mai multe despre: real madridflorentino perezspaniade geaneymar 

viewscnt
Articole similare