Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă o nouă plecare de la FCSB. Echipa la care poate ajunge fotbalistul la finalul sezonului: "S-ar putea să fie timpul să se întoarcă"

Se anunţă o nouă plecare de la FCSB. Echipa la care poate ajunge fotbalistul la finalul sezonului: "S-ar putea să fie timpul să se întoarcă"

Superliga

Comentarii

Jurnaliştii sârbi consideră că fundaşul stânga al FCSB, Marko Momcilovic (32 de ani), are o primă variantă în privinţa viitoarei echipe, după ce va deveni liber de contract.

Fundaşul sârb al FCSB nu mai are viitor la actuala echipă. Marko Momcilovic şi-a jucat ultima carte în derby-ul cu CFR Cluj, de la începutul anului, când a greşit la golul marcat de campioni. 

Momcilovic mai are contract cu FCSB până în vară, dar are şanse mici de a rămâne la echipă, iar Partizan Belgrad i-ar putea întinde o mână de ajutor: ”A fost accidentat şi este într-o relaţie încordată cu clubul FCSB, dar are şapte ani de experienţă în Liga 1 şi nu are de ce să-şi facă briji pentru statul său. S-ar putea să fie timpul să se întoarcă în fotbalul din Serbia.

Partizan l-a contactat de mai multe ori şi, ţinând cont de faptul că va fi liber de contract, nu ar fi o surpriză să îl caute din nou. Acum nu există obstacole privind anumite plăţi compensatorii. Situaţia este favorabilă, ţinând cont că poate juca fundaş stânga şi închizător", au scris cei de la Mozzart Sport.

  • 1 meci a disputat Momcilovic în acest sezon, fiind accidentat până la începutul anului 2020.

Afla mai multe despre: marko momcilovic 

viewscnt
Articole similare