Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă schimbări masive la Juventus după eliminarea din Champions League: "Avem unul dintre cele mai bătrâne loturi din Europa"

Se anunţă schimbări masive la Juventus după eliminarea din Champions League: "Avem unul dintre cele mai bătrâne loturi din Europa"
Comentarii

Preşedintele clubului Juventus Torino, Andrea Agnelli, a fost destul de vag în ceea ce priveşte viitorul antrenorului Maurizio Sarri, după eliminarea echipei din Liga Campionilor de către Olympique Lyon.

VIDEO | Surpriză uriaşă la Torino. Juventus a câştigat meciul cu Lyon, însă a ratat calificarea. Tătăruşanu e în sferturile Ligii

"Este un sezon dulce-amar. A fost excelent că am câştigat titlul a noua oară. Dar în Liga Campionilor este dezamăgitor pentru noi, jucători, fani. Suntem dezamăgiţi, avem nevoie de câteva zile pentru a înţelege cum să abordăm sezonul viitor. Bilanţul va fi făcut în următoarele zile, cu conducători, cu antrenorul. Trebuie să vedem cum ne regăsim entuziasmul. Avem unul dintre cele mai bătrâne loturi din Europa şi asta trebuie să ne dea de gândit", a declarat Agnelli, care a precizat că portughezul Cristiano Ronaldo va rămâne la Juventus şi sezonul viitor.

Lyon a acces în sferturi deşi a fost învinsă de Juventus în deplasare, scor 2-1 (goluri Ronaldo – '43 penalti, ’60 / Depay ’12 – penalti). În tur, scorul a fost 1-0 pentru Lyon. Echipa lui Ciprian Tătăruşanu s-a calaificat datorită golului marcat în deplasare. Tătăruşanu a fost rezervă.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare