Experiențe împreună.
You are here:

Se anunţă un 2018 de vis pentru stelişti! Anunţul de pe pârtie: "Eu mai vreau să fac transferuri, îmi place să fac asta!"

Se anunţă un 2018 de vis pentru stelişti! Anunţul de pe pârtie: "Eu mai vreau să fac transferuri, îmi place să fac asta!"

FCSB

Cu Olimpiu Moruţan deja semnat, dar care va veni la FCSB abia din vară, patronul echipei roş-albastre a anunţat că nu se va opri şi că mai aduce în această iarnă jucători.

"Eu mai vreau să fac transferuri, îmi place să fac transferuri. Dar mă întreabă oamenii: la ce-ţi mai trebuie? Nu-ţi mai trebuie! Deja echipa e prea puternică, mult prea puternică! Mi-au spus oamenii: şi dacă nu vrei, tot tu iei campionatul", a declarat patronul chiar de pe pârtia din Poiana Braşov. Pe lista posibilor jucători care pot veni la FCSB se află Cristi Tănase, dar care trebuie să-şi rezolve problemele din Turcia pentru a semna cu vicecampioana.

Momentan, Cătălin Golofca a fost primul stelist care a decis să plece de la echipă şi să-şi rezilieze contractul. Nu va fi singurul care nu se va prezenta la reunire. "Cu Dică am vorbit şi mi-a zis că are prea mulţi jucători. Vreo 4-5 i-am dat: Daniel Benzar, Achim, Pleaşcă, Golofca şi De Amorim", a spus patronul. Pe lista celor care ar fi trebuit să plece se mai afla şi portughezul Artur Jorge, dar a fost salvat în ultima clipă de MM Stoica, omul care a insistat şi pentru aducerea fundaşului. Portughezul a debutat la roş-albaştri cu un autogol, în meciul cu Juventus, şi are doar două meciuri în tricoul Stelei, dar a fost păstrat până la urmă din cauza accidentărilor suferite pe final de an de Bălaşa şi Planici.

 

Comentarii
viewscnt