Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă vremuri grele pentru Gnohere. Gigi Becali a anunţat un nou criteriu de selecţie la FCSB

Se anunţă vremuri grele pentru Gnohere. Gigi Becali a anunţat un nou criteriu de selecţie la FCSB

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că jucătorii vor fi cântăriţi înaintea etapei a IX-a şi cei care vor avea peste două kilograme în plus faţă de greutatea normală vor fi rezerve.

Nemulţumit de faptul că mai mulţi jucători din echipă au kilograme în plus, Gigi Becali a scos catastiful cu pedepse. Cine depăşteşte limitele "legale", sare din echipă.

"Astăzi se face cântar şi cine are mai mult de două kile în plus nu joacă. Dacă greutatea e 70 de kilograme şi ai 72, poţi să joci, dacă ai 72 şi jumate, nu mai joci. Dacă ai mai mult de două kile în plus, nu joci. Nu joci titular, stai rezervă. În funcţie de cântar se fac titularii. Numai Gnohere, altul nu mai există. Pintilii nu are peste două, are cam acolo, la două kile. Dacă are peste două jumate, la revedere şi cu el", a declarat Becali, la Pro X

Mihai Pintilii a ameninţat că se retrage. Gigi Becali îl mai doreşte la FCSB

Schimbat la pauza meciului pierdut cu Vitoria Guimaraes (0-1), din play-off-ul Europa League, cel mai probabil de "antrenorul" Gigi Becali, fostul internaţional a fost surprins având un dialog de la distanţă cu cineva, în care gesticula şi i s-a putut citi pe buze când spunea că se lasă de fotbal după acest meci: "Eu, gata! Finito. Mă las. Pa pa. Ajunge". În replică, Gigi Becali a anunţat, la acea vreme: "Să se lase dacă joacă aşa. Are 4-5 kilograme în plus".

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare