Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se apără la fel de bine precum Cristi Chivu!” Noua senzaţie a fotbalului francez, subiect de dispută între Real Madrid şi Juventus. Cât costă

”Se apără la fel de bine precum Cristi Chivu!” Noua senzaţie a fotbalului francez, subiect de dispută între Real Madrid şi Juventus. Cât costă

Campionate

Comentarii

Ferland Mendy, un fundaş stânga de 23 de ani, care joacă la Olympique Lyon, este tot mai interesant pentru marile cluburi europene, precum Real Madrid sau Juventus. Yvan Le Mee, impresarul său, îl compară cu Cristi Chivu.

Olympique Lyon este aproape să lanseze încă un jucător în fotbalul mare. Ferland Mendy a avut un sezon excelent şi Marca scrie că este pe listele de transferuri întocmite de Real Madri şi Juventus Torino. Lyon şi-ar dori în jur de 40-50 de milioane de euro în schimbul fundaşului său stânga.

Yvan Le Mee, agentul lui Mendy, este de părere că echipa care va achita suma de transfer va face o adevărată afacere: ”Mendy a făcut un sezon mare la Lyon, are doar 23 de ani, a debutat pentru Franţa şi acum este subiect central pe piaţa transferurilor. Jumătate din Europa îl vrea. Fundaşii de calitate sunt din ce în ce mai rari. Cred că este mai complet decât Lucas Hernandez, care s-a transferat la Bayern pentru 80 de milioane de euro. Este foarte eficient în driblinguri şi la centrări. Este un Marcelo francez când atacă, dar pe apărare poate fi comparat cu Alex Sandro sau Chivu - în zilele sale de aur”, a declarat Yvan Le Mee, citat de Marca.

Afla mai multe despre: yvan le meecristi chivu 

viewscnt
Articole similare