Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se apropie momentul decisiv la Dinamo! De câţi bani au nevoie "câinii" pentru a evita dezastrul: "Sunt mari emoţii şi nu sunt soluţii"

Se apropie momentul decisiv la Dinamo! De câţi bani au nevoie "câinii" pentru a evita dezastrul: "Sunt mari emoţii şi nu sunt soluţii"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se vede nevoită să treacă prin provocări, în lipsa acţionarului majoritar Pablo Cortacero. După derby-ul câştigat cu FCSB, Ion Marin a atras atenţia asupra sumei mari de care e nevoie în club pentru plata licenţei.

Ion Marin: "Dinamo are nevoie de 1.7 milioane de euro"

Dinamo are nevoie de bani, pentru a asigura continuitatea clubului. DDB a reuşit să ţină "în viaţă" clubul prin acţiunile pe care le-a făcut, dar efortul financiar va fi din ce în ce mai mare. În tot acest timp, Pablo Cortacero nu a mai dat niciun semn, deşi a anunţat în mai multe rânduri că banii vor ajunge în "Ştefan cel Mare". 

În perioada următoare, Dinamo e nevoită să facă rost de 1.7 milioane de euro, pentru a face rost de licenţa pentru următorul sezon al Ligii 1. Fostul antrenor dinamovist, Ion Marin, s-a arătat îngrijorat de situaţia de la clubul său de suflet.

"Se apropie în martie licenţa. Licenţa înseamnă foarte mulţi bani. Sunt mari emoţii şi nu sunt soluţii. Aici este problema. Sigur că Dinamo va crede că poate câştiga cupa. Dar câştigăm cupa, dar ce facem dacă nu avem banii de licenţă? E vorba de 1,7 milioane de euro. Sunt bani foarte mulţi", a declarat Ion Marin, la finalul derby-ului din Cupa României, dintre Dinamo şi FCSB, scor 1-0. 

În ultimele luni, DDB a purtat negocieri cu mai mulţi fotbalişti, pentru a-i convinge să continue în "Ştefan cel Mare". De asemenea, fanii-acţionari au făcut mai multe acţiuni prin care să atragă fonduri în club. 

Afla mai multe despre: ion marindinamolicenta 

viewscnt
Articole similare