Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se aşteaptă răspunsul lui Adi Mutu". Când va afla decizia FC U Craiova! Prima reacţie a lui Marcel Puşcaş după revenire: "E special acum"

"Se aşteaptă răspunsul lui Adi Mutu". Când va afla decizia FC U Craiova! Prima reacţie a lui Marcel Puşcaş după revenire: "E special acum"

Superliga

Comentarii

Noul director general de la FC U Craiova, Marcel Puşcaş, a confirmat negocierile pentru postul de antrenor cu Adrian Mutu. Oficialul a oferit şi primele declaraţii, după revenirea la echipă.

FC U Craiova trece prin schimbări masive. Echipa s-a despărţit de opt fotbalişti, dar şi de antrenorul cu care a obţinut promovarea în Liga 1, Eugen Trică. Adrian Mititelu şi conducerea îl vor antrenor pe Adi Mutu, iar fostul selecţioner de la U21 e aşteptat cu un răspuns final. 

Când află FC U Craiova răspunsul lui Adi Mutu

În direct la Telekom Sport, Marcel Puşcaş a oferit primele declaraţii, după ce a fost instalat ca director general la FC U Craiova. Acesta a susţinut că se va implica activ în pregătirea echipei pentru Liga 1. 

De asemenea, Marcel Puşcaş a recunoscut negocierile cu Adrian Mutu şi a afirmat că fostul atacant ar putea fi instalat pe banca echipei în zilele următoare. "Briliantul" a fost lăudat pentru cariera de până acum, iar oltenii sunt încântaţi că acum deţine şi licenţa PRO: "E special acum, e Liga 1. Se mai întâmplă să pleci. Nu trebuie uitat niciodată că Adrian Mititelu e finanţatorul echipei, familia Mititelu. Normal că mă voi implica şi la transferuri, şi în politica clubului. E un colectiv mai numeros, mai profesionist.

Se aşteaptă răspunsul lui Adi Mutu. Negocierile au început de mai mult timp, înainte de venirea mea. Răspuns primim, 100%. În câteva zile se ştie. Probabil că mai are de rezolvat una, alta. E normal să fie căutat, să fie curtat, a fost un fotbalist mare. Are licenţa PRO, e tânăr, a antrenat patru ani. Vine cu un CV ca antrenor, dar şi cu o mare experienţă ca jucător. Trebuie valorificat, pentru că are potenţial mare. Vom face o figură frumoasă. Nimic nu e imposibil", a declarat noul oficial de la FC U Craiova pentru Telekom Sport. 

FC U Craiova 1948 a reuşit zilele trecute şi primul transfer pentru Liga 1, după ce a anunţat că l-a achiziţionat pe Juan Bauza, de la FK Csikszereda.

 

 

Afla mai multe despre: adrian mutumarcel puscasfc u craiovaadi mutu antrenor fc u craiova 

viewscnt
Articole similare