Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se bate recordul lui Van Dijk! Manchester United e gata să achite o sumă record pentru un fundaş

Se bate recordul lui Van Dijk! Manchester United e gata să achite o sumă record pentru un fundaş

Manchester United

Comentarii

Harry Maguire va deveni cel mai scump fundaş din istorie după ce diavolii vor achita în schimbul său 80 de milioane de euro (aproximativ 89 de milioane de euro). Astăzi, jucătorul va efectua vizita medicală.

Fotbalistul lui Leicester va ajunge pe Old Trafford după ce negocierile dintre cele două cluburi au ajuns la un numitor comun. Transferul îi va costa 67 de milioane de euro pe cei de la United plus alte 22 de milioane de euro bonusuri.

Astfel, această mutare o va depăşi pe cea a lui Van Dijk de la Southampton la Liverpool pentru care cormoranii au plătit 85 de milioane de euro în urmă cu un an şi jumătate. United a câştigat războiul cu rivala City pentru fundaşul care a mai jucat în carieră pentru Sheffield United, Hull şi Wigan.

Diavolii au mărit oferta pentru fotbalsitul de 26 de ani după ce iniţial oferiseră 70 de milioane de lire sterline. Maguire a fost mai dorit şi în vara lui 2018 de către Jose Mourinho, pe atunci antrenor al lui Manchester. Leicester nu a rămas însă descoperită şi a cheltuit la rândul ei 50 de milioane de euro pentru Lewis Dunk, fotbalistul lui Brighton. 

Afla mai multe despre: manchester unitedleicestermaguirerecordvan dijk 

viewscnt
Articole similare