Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se bazează în finală pe tripleta BBC? Răspunsul lui Zidane şi ce spune despre finala cu Liverpool

Se bazează în finală pe tripleta BBC? Răspunsul lui Zidane şi ce spune despre finala cu Liverpool
Comentarii

Zinedine Zidane spune că jucătorii săi sunt în continuare foarte motivaţi să câştige trofee, în ciuda faptului că au reuşit în ultimii doi ani să-şi treacă în palmares două trofee Champions League. Antrenorul lui Real Madrid a evitat să vorbească prea mult despre Liverpool - adversara din finala Ligii.

Real Madrid se bate cu şanse mari la al treilea trofeu consecutiv de Champions League. Zidane garantează că jucătorii săi sunt la fel de motivaţi ca în anii trecuţi: ”Avem şi întotdeauna vom avea acelaşi entuziasm, aceeaşi determinare şi aceeaşi dorinţă. Nimeni nu ne poate spune că avem mai puţină foame de succes faţă de alţii. Suntem Madrid şi acest club şi mereu vrem mai mult şi vom face totul pentru realiza acest lucru”, a declarat antrenorul lui Real Madrid, într-o conferinţă de presă.

Zidane a evitat să vorbească prea mult despre Liverpool, dar spune că merită să joace finala Ligii Campionilor: ”Nu ştiu dacă suntem a fel, nu cred că jucăm la fel. Ei sunt echipa care s-a calificat în finală, au meritat. Misiunea mea este să încerc să pregătesc meciul bine, ca întotdeauna şi să-mi notez defectele adversarului şi să încercăm să-l lovim [...] Madrid vrea mereu să câştige tot, dar nu poţi mereu să câştigi tot”.

Gareth Bale, un jucător care a avut evoluţii oscilante pe parcursul sezonului, şi-a revenit în ultima perioadă. Zidane spune că trio-ul Bale - Benzema - Cristiano este cel mai bun pentru el, dar nu garantează că-l va folosi în finală:

”Am 25 de jucători şi fiecare trebuie să aibă o şansă, altfel mesajul meu nu este valabil. (n.r. despre trio-ul Bale, Benzema, Cristiano) Pentru mine, ei sunt cei mai buni, de departe au arătat că sunt cei mai buni, dar zi de zi trebuie să demonstreze asta prin fapte. Asta nu înseamnă că cei trei nu vor juca împreună din nou. Nu vreau să vă spun cine va juca”, a mai spus Zidane.

Afla mai multe despre: zinedine zidaneliverpoolreal madridliga campionilor 

viewscnt
Articole similare