Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se caută urgent atacant la FCSB. Propunere inedită făcută de Panduru în direct pentru Becali: ”E mai bun decât Fortes”

Se caută urgent atacant la FCSB. Propunere inedită făcută de Panduru în direct pentru Becali: ”E mai bun decât Fortes”

FCSB

Comentarii

FCSB caută un înlocuitor pe măsură pentru Harlem Gnohere. Golgheterul echipei lui Nicolae Dică ar fi pe picior de plecare, patronul Gigi Becali confirmând că există discuţii în Golf pentru vânzarea vârfului francez.

Carlos Fortes este primul pe lista oficialilor de la FCSB, vârful Mediaşului bucurându-se de încrederea patronului roş-albaştrilor. Fortes are însă un singur gol în Liga 1 din septembrie încoace, după ce a avut un start de campionat foarte bun, cu 4 goluri marcate în tricoul formaţiei lui Teja.

Basarab Panduru are o altă propunere pentru Gigi Becali. Expertul Telekom Sport crede că vârful celor de la FC Hermannstadt, Juhvel Tsomou ar fi o soluţie mai bună pentru atacul roş-albaştrilor decât Carlos Fortes, atacantul pe care patronul FCSB se pare că îl doreşte în locul lui Gnohere.

”Fortes n-a mai dat niciun gol după primele meciuri. Vorbeam noi astăzi de Tsomou, păi mai degrabă l-aş lua pe Tsoumou. Şi la meciul cu Mediaş mi s-a părut că are calitate. Sunt vreo două faze acolo...dacă Tsoumou face ce a făcut prin minutul 65 este jucător de primele echipe, dacă face ce a făcut prin minutul 93 e jucător de Sibiu” a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Tsomou vs Fortes

Cotaţi fiecare la 400 de mii de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, Juhvel Tsomou şi Carlos Fortes par doi atacanţi similari ca stil de joc. Congolezul care are şi naţionalitate germană măsoara 1.91 cm, în timp ce portughezul are 1.88 cm. Ambii sunt mult mai înalţi decât Harlem Gnohere, actualul număr 9 al FCSB.

1220 de minute a bifat Carlos Fortes în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaş. În cele 15 meciuri jucat în Liga 1, fostul atacant de la Braga a marcat de 5 ori.

1078 de minute a jucat Juvhel Tsomou în acest campionat pentru FC Hermannstadt. În cele 12 meciuri în care a evoluat în prima ligă, vârful care a mai trecut pe la Plymouth sau Eintracht Frankfurt a marcat de 4 ori.

Cine este Juvhel Tsomou

Vârful de 27 de ani a început fotbalul în Germania la Zwickau şi a fost crescut de Eintracht Frankfurt. Pentru un an de zile, el a evoluat ca junior şi pentru Blackburn Rovers, în Anglia. A debutat pentru prima echipă a lui Eintracht în 2008, într-un meci cu Ariminia Bielefeld, în Bundesliga.

Primul gol pentru Eintracht l-a marcat împotriva lui Bayern Munchen! În cariera sa a mai jucat la Alemmania Aachen, Plymouth Argyle, Preston North End, TSV Harberg, Senica, Mannheim sau Ermis Aradippoi. La Hermannstadt joacă din aceast vară.

Tsomou a reprezentat Germania la nivel de juniori. El a făcut parte din lotul reprezentativelor Under 18 şi Under 19 a ”panzerelor”. În 2017 a fost convocat însă la echipa reprezentativă a statului Congo, pentru care a strâns 2 selecţii.

Afla mai multe despre: juhvel tsomoucarlos fortesgigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare