Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se clatină postul lui Viorel Moldovan după remiza cu SCM Gloria Buzău? "Nu eu decid. Puneţi această întrebare conducerii "

Se clatină postul lui Viorel Moldovan după remiza cu SCM Gloria Buzău? "Nu eu decid. Puneţi această întrebare conducerii "

Fotbal

Comentarii

Petrolul a obţinut doar un punct, miercuri după-amiază, pe teren propriu, în meciul cu Gloria Buzău, scor 1-1, într-un duel din etapa a 14-a din Liga a 2-a. Punct care nu o ajută să ajungă în locurile de play-off.

Petrolul Ploieşti a deschis scorul, însă nu a reuşit să ţină de rezultat şi a fost egalată. În urma acestui punct, Petrolul a înregistrat al treilea meci consecutiv fără victorie şi este doar pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte, la patru puncte în spatele Rapidului, ocupanta locului 6, dar care are şi un meci mai puţin disputat.

"Am reuşit să deschidem scorul, nu am jucat rău, dar din păcate, nu am reuşit să ţinem această diferenţă pe tabelă şi să obţinem o victorie care era foarte importantă pentru noi. Din câte am înţeles nu a fost penalty, dar până la urmă asta este situaţia. Sunt dezamăgit pentru că nu am reuşit să câştigă. (Dacă va mai continua la Petrolul) Nu eu decid, eu sunt în continuare antrenorul Petrolului, puneţi această întrebare conducerii.  Nu vreau să găsesc scuze, departe de mine acest gând. Am luat-o de la zero în vară, avem un moment dificil, trebuie să îl depăşim", a declarat antrenorul petroliştilor, Viorel Moldovan.

Diego Armando Maradona a fost idolul copilăriei lui Viorel Moldovan, după cum recunoaşte fostul component al "Generaţiei de Aur"

"Mai devreme sau mai târziu toţi ne ducem. Nu avem ce face. Pentru mine a fost cel mai mare jucător al planetei. Mi-a încântat copilăria cu evoluţiile lui, a fost incredibil", a completat Moldovan.


 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare