Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se complică din nou situaţia lui Dinamo? Pablo Cortacero se poate întoarce la club să îşi revendice drepturile

Se complică din nou situaţia lui Dinamo? Pablo Cortacero se poate întoarce la club să îşi revendice drepturile
Comentarii

Situaţia din cadrul conducerii lui Dinamo se poate complica şi mai mult, dacă Pablo Cortacero se va întoarce în ţară. Acţionarul principal al fromaţiei din Ştefan cel Mare, spaniolul ar putea reveni la echipă si prelua conducerea, datorită procentului din club pe care îl deţine.

Partea iberică şi partea românească sunt în conflict, Cortacero contestând la Tribunal deciziile luate de români, prin care oamenii aduşi de el au fost îndepărtaţi din Consiliul de Administraţie. Prin DDB, fanii lui Dinamo încearcă să rezolve problemele clubului, printre care şi licenţa de sezonul viitor, dar oameni din conducerea ”câinilor” se tem că Pablo Cortacero ar putea reveni la club după rezolvarea problemelor financiare, chiar dacă acesta nu a contribuit la îndreptarea acestora.

Cortacero poate reveni la echipă

”O să câştige procesul pentru că nu avem ce face. Are 72% din club şi, din păcate, cu 20% nu ai cum să îl răstorni. Sigur va reveni, mai ales dacă situaţia va fi mai calmă, Cu salarii plătite şi cu licenţa luată, o să revină să îşi revendice drepturile. Chiar dacă el n-are niciun ban, nu va renunţa. Astea sunt nişte vise pe care le avem că nu se mai întoarce Cortacero. Se va întoarce. Şi nici măcar el nu trebuie să plătească. Poate să îşi revendice toate drepturile fără să aducă niciun ban, doar pentru că el are 72%”, ar fi spus o persoană din cadrul lui Dinamo, potrivit Fanatik.

Pe 18 februarie, Tribunalul Bucureşti a amânat pentru o lună un verdict în procesul dintre Cortacero şi DDB. Cortacero şi şi Alex Couto, director general, reclamă faptul că acţionarul majoritar, Cortacero, a fost destituit ilegal din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, din 27 noiembrie. Dacă Tribunalul Bucureşti va fi de acord cu spusele spaniolilor, Cortacero va fi restituit în funcţie, iat tot ce a semnat Constantin Eftimescu în calitate de preşedinte al CA, printre care noile contracte cu jucătorii, aducerea lu Mario Nicolae şi împrumutul primit de la DDB, poate fi declarat nul.

În schimb, dacă DDB va avea câştig de cauză, suporterii-acţionari pot continua redresarea clubului, iar schimbările lor ar rămâne valabile.

VIDEO | Rezumat FC Hermannstadt- Sepsi 1-2

 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiliga 1pablo cortacero 

viewscnt
Articole similare