Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se complică situaţia la Dinamo! S-au împlinit două luni de la ultimul salariu primit, iar Dusan Uhrin Jr. începe să-şi piardă răbdarea

Se complică situaţia la Dinamo! S-au împlinit două luni de la ultimul salariu primit, iar Dusan Uhrin Jr. începe să-şi piardă răbdarea

Fotbal

Comentarii

Dinamoviştii luptă din răsputeri pentru a prinde un loc de play-off, însă o fac cu buzunarele goale. Pe 15 noiembrie s-au împlinit două luni de când le-a intrat ultima oară salariul pe card, iar unii dintre jucători se gândesc să-şi depună memoriile.

Ionuţ Negoiţă a declarat, zilele trecute, că este dispus să susţină Dinamo până în luna mai, asta dacă şi asociaţiile de suporteri vor da amploare fenomenului "socios". Acesta a spus că s-a săturat de tot felul de personaje care au încercat doar să-şi facă imagine pe spatele brandului "Dinamo", dar care n-au avut vreo intenţie de a prelua formaţia din "Ştefan cel Mare".

Cu toate acestea, timpul trece şi banii nu ajung în conturi. Dacă despre jucători se cunoştea faptul că sunt tentaţi să "dezerteze" din "haită", situaţia a început să-l îngrijoreze şi pe tehnicianul ceh, Dusan Uhrin Jr., artizanul revirimentului "câinilor", din clasament.

"Vreau ca jucătorii să fie plătiţi, e foarte important pentru ei pentru familia lor, dar jucătorii trebuie să se concentreze la evoluţiile lor şi banii vor veni. Nu trebuie să se sperie că nu primesc banii, pentru că ei nu pierd bani, sunt sigur de asta. Eu nu mă gândesc să plec de la Dinamo", spunea Dusan Uhrin Jr., în urmă cu două săptămâni.

Din acel punct, nicio schimbare în bine, iar antrenorul ceh începe să-şi piardă răbdarea. S-a vorbit în ultima perioadă de posibilitatea ca Uhrin să fie succesorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, în caz că "Bursucul" va ajunge selecţionerul naţionalei de seniori a României.

Pentru Dinamo urmează meciul de campionat cu Academica Clinceni, programat duminică, de la ora 13.30, în depasare, în care "câinii" sunt obligaţi să câştige pentru a rămâne în plasa formaţiilor de play-off. Atât fotbaliştii, cât şi staff-ul, speră ca o victorie cu Clinceni să-l convingă pe Ionuţ Negoiţă să vireze o parte din salariile restante.

Dinamo este la cinci puncte în spatele lui Gaz Metan Mediaş, ocupanta locului şase din Liga 1, ultimul loc care asigură prezenţa în play-off.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare