Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se confirmă declinul!? Mutarea la care nu se aştepta chiar NIMENI. Ce echipă i-a propus un angajament lui Mourinho: ”A promis că studiază oferta”

Se confirmă declinul!? Mutarea la care nu se aştepta chiar NIMENI. Ce echipă i-a propus un angajament lui Mourinho: ”A promis că studiază oferta”
Comentarii

Jose Mourinho este un antrenor la mare căutare, dar ultima informaţie venită din Italia are darul de a surprinde teribil. Portughezul ar fi fost ofertat din Scoţia, susţine un reputat jurnalist italian.

Celtic Glasgow, proaspăt încoronată campioană în Scoţia i-ar fi propus lui Jose Mourinho postul de antrenor principal!

Informaţia vine de la Gianluca di Marzio, unul dintre jurnaliştii italieni recunoscuţi pentru informaţiile din culise pe care le oferă, de cele mai multe ori, în exclusivitate.

Di Marzio este omul care a anunţat în ultimii ani mutările lui Carlos Tevez la Juventus sau Alexis Sanchez de la Arsenal la Manchester United. Pentru Sky Sport Italia, acesta a explicat: ”Mourinho a primit o ofertă de la Celtic! Nu a refuzat-o pe loc, a promis că o studiază. Cel mai probabil o va refuza, pentru că este de părere că Scoţia este un campionat mic” a declarat jurnalistul italian.

Tot el a confirmat şi pista Paris Saint Germain: ”Este o soluţie pentru PSG, dar momentan, actualul antrenor al echipei rezistă. Nu am nicio informaţie despre interesul Romei pentru el şi nu cred că este valabil” a mai adăugat Gianluca di Marzio.

Afla mai multe despre: jose mourinhoceltic 

viewscnt
Articole similare