Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se construieşte un nou stadion în Craiova, chiar lângă ”Ion Oblemenco”: ”La începutul lunii aprilie va fi inaugurarea”

Se construieşte un nou stadion în Craiova, chiar lângă ”Ion Oblemenco”: ”La începutul lunii aprilie va fi inaugurarea”

Alte sporturi

Comentarii

Florin Florea, preşedintele Federaţiei Române de Atletism, a fost în vizită la stadionul de atletism care se construieşte în Craiova. Potrivit acestuia, arena ar trebui să fie gata până în luna aprilie.

Craiova se va bucura de o nouă arenă cu facilităţi aduse în vremurile noastre. În complexul ”Ion Oblemenco” se construieşte un stadion de atletism de 5.000 de locuri, care va putea găzdui inclusiv competiţii internaţionale importante.

Florin Florea, preşedintele FRA, a vizitat luni şantierul noului stadion şi spune plin de optimism că termenul la care va dat în folosinţă va fi respectat:

”Baza de atletism de aici e foarte bună şi se vor muta destul de multe competiţii de nivel naţional la Craiova. Chiar ne putem gândi la o Balcaniadă, aşa că pentru la anul sezonul este deschis. E un pas foarte mare înainte. Cei care doresc să îşi facă cluburi private nu fac altceva decât să aducă copiii şi părinţii la mişcare. Este o componentă esenţială pentru a dezvolta atletismul.



Vă felicit că sunt printre puţinii care, atunci când s-a dărâmat stadionul, s-a ţinut de cuvânt şi a făcut lângă pistă de atletism. La Bucureşti încă nu am reuşit. La începutul lunii aprilie va fi inaugurarea şi, din precizările constructorului, se va respecta această dată”,
a declarat Florin Florea, preşedintele Federaţiei Române de Atletism.

Sursa foto: gds.ro

Afla mai multe despre: florin florea 

viewscnt
Articole similare