Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se crede Ronaldo, crede că e mai bun decât e în realitate!" Răspuns TĂIOS dat de jucătorul criticat în direct de Gary Neville

"Se crede Ronaldo, crede că e mai bun decât e în realitate!" Răspuns TĂIOS dat de jucătorul criticat în direct de Gary Neville

Premier League

Comentarii

Transferat în această vară de la Stoke City la West Ham, austriacul Marko Arnautovic are parte de un sezon slab şi a ajuns rezervă la echipa londoneză.

Fostul jucător de la Inter sau Werder Bremen e recunoscut drept un fotbalist extrem de talentat, dar şi foarte capricios, iar atitudinea uşor arogantă i-a adus în multe rânduri critici din partea specialiştilor.

Aşa s-a întâmplat şi după înfrângerea suferită de West Ham cu Liverpool, scor 1-4, când Gary Neville nu s-a ferit să-l atace pe austriac.

"În capul lui el e Ronaldo! Asta e problema lui. Se crede mai bun decât e în realitate", a declarat fostul fundaş al lui Manchester United, în prezent analist TV, după o experienţă nereuşită ca antrenor la Valencia.



Aflat la naţionala Austriei, Arnautovic i-a răspuns lui Neville: "Îl repect pe Gary Neville pentru ce a reuşit ca jucător. A fost genial la Manchester United şi îmi scot pălăria pentru asta. Dar ce a făcut ca antrenor la Valencia? Jobul lui e să critice! Asta înseamnă 90% din jobul lui. Nu spun că e un nimeni. A realizat multe în viaţă, e o legendă. Dar ca antrenor? Mai bine rămâne la televizor!"

Arnautovic a ţinut să le dea o replică şi fanilor care îl critică pe reţelele de socializare: "Mulţi dintre ei nu au de lucru şi probabil nu au deloc viaţă şi nici nu ştiu nimic. Îi repect pe fanii adevăraţi şi îi înţeleg. Toţi au fost foarte fericiţi că am semnat cu West Ham deoarece m-am descurcat foarte bine la Stoke".

Afla mai multe despre: gary nevillearnautovic,  

viewscnt
Articole similare