Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se CUTREMURĂ EUROPA! Barcelona renunţă la Ernesto Valverde şi aduce un antrenor URIAŞ! Nimeni nu se aştepta la asta

Se CUTREMURĂ EUROPA! Barcelona renunţă la Ernesto Valverde şi aduce un antrenor URIAŞ! Nimeni nu se aştepta la astagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Pep Guardiola este tentat să plece de la Manchester City. Presa iberică scrie că tehnicianul catalan este dorit înapoi de FC Barcelona

Numele lui Guardiola a fost des vehiculat în ultima vreme la Juventus Torino, dar gândurile tehnicianului iberic par să fie altele. Pep s-ar fi săturat susţin apropiaţii săi de fotbalul britanic, iar ultimele evenimente nu-l ajută deloc. E departe de Liverpool în campionat, iar un eventual insucces în UEFA Champions League îi vor forţa catalanului plecarea de la gruparea engleză.

Barcelona îl vrea înapoi pe Pep Guardiola! Planul pus la bătaie de Messi şi Bartomeu

Don Balon scrie că Barcelona stă la pândă. "Guardiola a fost mereu visul ascuns al lui Bartomeu" anunţă sursa citată, într-o informaţie care anunţă de asemenea, că Ernesto Valverde va pleca la finalul sezonului de la gruparea catalană.

Bartomeu are şi un aliat surpriză: Leo Messi! Super starul argentinian nu a avut o relaţie ideală cu Guardiola, dar s-a convins că are nevoie şi de un antrenor precum Pep pentru a reuşi să câştige din nou, totul cu echipa sa de suflet. Momentan, spaniolii scriu că s-ar fi pus la cale primele discuţii, chiar prin intermediul fratelui lui Guardiola, Pere.

Dacă ar reveni pe Camp Nou, Guardiola ar prelua un lot evaluat de transfermarkt la 1.18 milioane de euro. Mult mai aproape de cota reală de piaţă a jucătorilor pare să fie analiza Intereconomia TV care susţine că Guardiola şi-ar contura noul proiect alături de un lot care valorează mai mult de 2 miliarde de euro.

În vârstă de 48 de ani, Guardiola a antrenat-o patru ani pe FC Barcelona între 2008 şi 2012. A câştigat trei titluri de campion în Spania, două UEFA Champions League şi alte 9 trofee în cei patru ani petrecuţi pe Camp Nou. Ca jucător, Pep are alte 16 trofee câştigate cu gruparea blaugrana şi este considerat nu doar un jucător de legendă pentru Barca, dar şi un simbol al Cataloniei.

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelonapep guardiola 

viewscnt
Articole similare