Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se cutremură Spania! Anunţul ŞOCANT al unui super star: "Vreau să joc la Barcelona!"

Se cutremură Spania! Anunţul ŞOCANT al unui super star: "Vreau să joc la Barcelona!"galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Baschetbalistul celor de la Brooklyn Nets, Kevin Durant, unul dintre starurile din NBA a mărturisit că vrea să-şi încheie cariera la Barcelona.

Campion în NBA, Kevin Durant este unul dintre numele grele pe care telespectatorii Telekom Sport îl pot urmări la lucru în exclusivitate pe programele noastre. El a făcut o dezvăluire şocantă în ultimele ore.

Ceea ce pentru puţini jucători din NBA de talia lui Durant sună tentant, pentru Kevin sună excelent! Starul vrea să-şi încheie cariera în Europa, la Barcelona: "Am câştigat multe în cariera mea şi am făcut-o destul de rapid. Mi-ar plăcea să joc in ultimul meu an în afara Statelor Unite. Mi-ar plăcea să o fac la Barcelona şi sper ca într-o zi să se întâmple asta" a mărturisit Durant, care şi-a explicat apoi opţiunea: "Este a doua ligă ca valoare din lume, iar meciurile sunt foarte spectaculoase. În plus, Euroliga mi se pare foarte spectaculoasă de asemenea"

În vârstă de 31 de ani, americanul care măsoară 2.08 m a jucat în cariera sa pentru Seattle SuperSonics, Oklahoma Tunders şi Golden State Warriors. S-a transferat în acest an la Brooklyn Nets, iar în cariera sa se regăsesc două trofee NBA (2017 şi 2018), două titluri de MVP în finala NBA, precum şi medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Londra şi Rio cu naţionala SUA. Durant a fost de 10 ori inclus în All Star. În prezent, starul lui Brooklyn este accidentat şi ar urma să rateze tot sezonul. 

  • NBA se vede în exclusivitate la Telekom Sport
  • Sâmbătă de la ora 23:00 urmăreşte pe TS 1 meciul dintre Oklahoma şi New Orleans
  • Duminică de la ora 00:00 urmăreşte pe TS 1 meciul dintre Indiana şi Chicago

Afla mai multe despre: kevin durant 

viewscnt
Articole similare