Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se destramă Clinceni sezonul viitor? Ilie Poenaru, revoltat după ce l-a pierdut pe Buziuc, iar Albu este dorit şi el la FCSB: „Eu cu cine mai joc?” | VIDEO

Se destramă Clinceni sezonul viitor? Ilie Poenaru, revoltat după ce l-a pierdut pe Buziuc, iar Albu este dorit şi el la FCSB: „Eu cu cine mai joc?” | VIDEO
Comentarii

Ilie Poenaru are tot mai multe motive de îngrijorare după ce Academica Clinceni a pierdut pentru a şasea oară în acest play-out. Ilfovenii mai au nevoie de un punct pentru a fi salvaţi matematic de la retrogradare, dar tehnicianul în vârstă de 43 de ani ar putea rămâne fără jucători pentru sezonul viitor.

Înaintea meciului cu Hermannstadt, Buziuc a semnat cu FCSB.

„E normal până la urmă nu poti să te opui, să îi blochezi o carieră, la el se vede că merită. Este un copil care a muncit foarte mult, a marcat şi goluri, a ajutat echipa, bravo lui. Asta înseamnă că şi eu muncesc cum trebuie”, a declarat Ilie Poenaru după Clinceni - Hermannstadt, scor 0-2.

Gruparea roş-albastră şi-l doreşte şi pe Cristian Albu. Fundaşul evoluează la Clinceni, dar este împrumutat de la Chiajna.

„Este un jucător foarte bun, care poate să acopere mai multe posturi, un jucător care a avut o constanţă spre bine la noi la echipă, dar nu este jucătorul nostru, este jucătorul Concordiei şi vă daţi seama că şi eu mi-aş dori ca Albu să rămână în continuare. Mă bucură faptul că jucătorii mei sunt ofertaţi dar nici nu pot să dau drumu la toată lumea. Începem campionatul foarte repede, nu avem nici vacanţă şi eu cu cine mai joc? 

Şut se întoarce, Robert Ion se întoarce la FCSB, Bejan la Dinamo, Albu la Concordia. Îmi pleacă mai mult de jumătate de echipă”, a completat tehnicianul Academicii.

Afla mai multe despre: poenarualbubuziucfcsbclinceni 

viewscnt
Articole similare