Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se destramă FCSB! Man, Coman, iar acum Gnohere. Becali dă tun după tun şi se umple de bani

Se destramă FCSB! Man, Coman, iar acum Gnohere. Becali dă tun după tun şi se umple de bani

FCSB

Comentarii

FCSB n-are parte de cel mai fericit start de an, după ce, în meciurile oficiale, echipa patronată de Gigi Becali a înregistrat o victorie, o înfrângere şi o remiză în Liga I.

FCSB are mari probleme la începutul acestui an, în special în faza defensivă. Roş-albaştrii nu reuşesc să-şi creeze faze de poartă, totul spre nemulţumirea patronului roş-albaştrilor. În plus, imediat după înfrângerea suferită în faţa campioanei României, scor 0-1, în primul meci oficial din acest an, Gigi Becali a declarat că nu mai speră la titlu în acest sezon.

Deşi Bogdan Argeş Vintilă s-a plâns în nenumărate rânduri de lipsa soluţiilor în compartimentul ofensiv, Gigi Becali este foarte aproape de a îl ceda şi pe Harlem Gnohere. Conform presei din Elveţia, FC Lugano insistă pentru transferul atacantului francez, care oricum nu mai prinde echipa celor de la FCSB în acest început de an. Astfel, în vara acestui an, roş-albaştrii s-ar putea despărţi 

Gnohere, aproape de plecarea de la FCSB. Becali are ofertă din Elveţia

FC Lugano este pe locul 7 în campionatul Elveţiei şi are cel mai slab atac dintre cele 10 echipe aflate în prima ligă. Cu 22 de goluri marcate în 21 de etape, FC Lugano are nevoie disperată de un atacant în această pauză de iarnă. Iar oficialii clubului

Elveţia nu este o necunoscută pentru Harlem Gnohere. La începutul carierei, atacantul francez a jucat în liga a treia elveţiană, pentru FC La Tour, FC Bulle şi Urania Geneva. 62 de meciuri şi 33 de goluri a reuşit Gnohere în Elveţia, după care, în 2010, s-a transferat în Belgia, acolo unde a evoluat pentru Royal Excelsior Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Royal Mouscron şi RAEC Mons.

În vârstă de 31 de ani, Gnohere se află la FCSB din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 111 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

  • 2 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 58 de goluri a marcat Gnohere în Liga I

Afla mai multe despre: fcsbgnoherebecalisteaua 

viewscnt
Articole similare