Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se destramă "gaşca nebună" a Atalantei? Unul dintre cei mai importanţi jucători s-a certat cu antrenorul şi va pleca: "Atunci o să ştiţi adevărul!"

Se destramă "gaşca nebună" a Atalantei? Unul dintre cei mai importanţi jucători s-a certat cu antrenorul şi va pleca: "Atunci o să ştiţi adevărul!"

Serie A

Comentarii

Alejandro "Papu" Gomez (32 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Atalantei, va pleca de la echipa italiană în ianuarie.

Argentinianul, unul dintre fotbaliştii care au pus din greu umărul la ultimele sezoane foarte bune ale formaţiei de pe Atleti Azzurri d'Italia, s-a certat cu antrenorul la pauza meciului cu Mydtjilland din grupele Ligii Campionilor şi va pleca. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Gasperini şi Gomez s-au certat rău la pauza partidei din Danemarca şi acum fotbalistul va pleca de la echipă, deşi e printre cei mai improtanţi fotbalişti.

Căpitanul Atalantei vrea acum o nouă echipă: "Când voi pleca, o să ştiţi adevărul!", a spus Alejandro Gomez, potrivit sursei citate.

Vestea e cu atât mai rea pentru Atalanta. Nu doar că formaţia italiană îşi pierde căpitanul, dar o face înaintea dublei cu Real Madrid din optimile de finală ale Champions League. Papu Gomez va pleca în ianuarie, când perioada de transferuri se va deschide, iar turul dublei cu Real e programat în februarie.



Papu Gomez a marcat de cinci ori şi a livrat patru pase de gol în 1.085 de minute jucate în 15 meciuri din toate competiţiile acestui sezon.

 

Afla mai multe despre: papu gomeztransferplecareatalantagasperini 

viewscnt
Articole similare