Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face mutarea pe care Guardiola o nega cu vehemenţă? Italienii sunt siguri: "Acord total!" Când ar urma să fie prezentat oficial Pep

Se face mutarea pe care Guardiola o nega cu vehemenţă? Italienii sunt siguri: "Acord total!" Când ar urma să fie prezentat oficial Pep

Campionate

Comentarii

Presa din Italia scrie tot mai intens despre un acord între Pep Guardiola şi Juventus şi anunţă că tehnicianul catalan va prelua campioana Italiei în această vară.

Gazzetta dello Sport publică astăzi informaţii ale agenţiei de presă italiene Agi, care a prezentat detalii extrem de clare ale înţelegerii dintre cele două părţi.

Concret, Guardiola ar urma să semneze un contract de 24 de milioane de euro pe sezon. Înţelegerea ar urma să fie parafată pe 4 iunie, iar prezentarea oficială vineri, 14 iunie.

Recent, Guardiola fusese întrebat despre negocierile cu Juventus, iar la acea dată a oferit un răspuns fără echivoc: "De câte ori trebuie să vă spun că nu m-am înţeles cu Juventus şi că nu voi pleca în Italia?".



Totuşi, între timp a fost demis Maximiliano Allegri şi au apărut informaţiile conform cărora Manchester City urmează să fie exclusă un sezon din cupele europene, ceea ce l-ar putea împinge pe Guardiola în direcţia altui club de top din Europa.

Afla mai multe despre: guardiolacity 

viewscnt
Articole similare