Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul?! Becali a primit răspunsul. Cum a comentat mijlocaşul naţionalei interesul venit de la FCSB

Se face transferul?! Becali a primit răspunsul. Cum a comentat mijlocaşul naţionalei interesul venit de la FCSB

Echipa națională

Comentarii

FCSB a început deja să-şi pregătească transferurile din perioada de iarnă, iar pe lista roş-albaştrilor se află şi doi jucători de la FC Viitorul.

Oaidă, de la FC Botoşani, Olaru, de la Gaz Metan, Ionuţ Vînă şi Tudor Băluţă, ambii de la FC Viitorul, sunt principalele ţinte ale celor de la FCSB pentru perioada de transferuri din iarnă.

Tudor Băluţă are 19 ani, iar cota sa a crescut în urma evoluţiilor apreciate din ultima perioadă. Mijlocaşul lui Gheorghe Hagi valorează acum 900 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, iar, dacă nu se mişcă repede, FCSB ar putea plăti în viitor o sumă mult mai mare pentru serviciile lui Băluţă.

La finalul săptămânii trecute, mijlocaşul a fost titular în naţionala mare a României, în partida cu Serbia, de pe Arena Naţională, încheiat cu scorul de 0-0. Întrebat despre interesul celor de la FCSB, Tudor Băluţă recunoaşte că încă nu se gândeşte la un asemenea transfer.

"Faptul că se vorbeşte de transferul meu la FCSB nu face altceva decât să mă motiveze. Astfel de ştiri, astfel de zvonuri pe mine mă motivează. Mă fac să cred că lumea vede faptul că îmi fac treaba bine la Viitorul, înseamnă că toţi apreciază ceea ce fac.

Şi vin la antrenament în ziua următoare, muncesc cât pot de mult, mă dezvolt, cresc în joc şi prind încredere. Dacă voi continua să fac meciuri bune, cu siguranţă, va urma şi un transfer la un moment dat. Însă, pentru mine nu este o problemă. Eu rămân cu picioarele pe pământ întotdeauna. Sunt modest, nu am probleme de genul ăsta" , a declarat Băluţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniafc viitorultudor balutagaz metanbotosani 

viewscnt
Articole similare