Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul imposibil la FCSB? Patronul roş-albaştrilor a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii: ”S-ar putea să-l luăm”

Se face transferul imposibil la FCSB? Patronul roş-albaştrilor a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii: ”S-ar putea să-l luăm”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer spectaculos la FCSB! Mutarea s-ar realiza chiar în această iarnă, dacă negocierile vor decurge perfect

CÂŞTIGĂ AICI DOUĂ BILETE LA BAYERN - PSG, ÎN LIGA CAMPIONILOR

Ianis Hagi e hotărât să plece de la Fiorentina, iar Gică Hagi a anunţat că jucătorul nu va merge în Serie B, aşa cum sperau şefii Fiorentinei. ”Cu tot respectul pentru Pescara, dar Ianis nu va juca în liga a doua niciodată”, a fost mesajul ”Regelui”.

Astfel, Ianis are şanse mari să revină în România. Se poate întoarce oricând la Viitorul, acolo unde, normal, va fi primit de tatăl său fără probleme, sau poate accepta oferta lui Gigi Becali de a veni la FCSB.

Părerea mea este că el mai are nevoie de un an la Viitorul, dar dacă Hagi nu va dori să-l ia înapoi, atunci eu îl vreau la Steaua şi s-ar putea să-l luăm”, a spus Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: transferfcsbianis hagibecali,  

viewscnt
Articole similare