Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Andrei Raţiu la Rayo Vallecano. Câţi bani va încasa Huesca

Se face transferul lui Andrei Raţiu la Rayo Vallecano. Câţi bani va încasa Huesca

Fotbal

Comentarii

Andrei Raţiu (25 de ani) va deveni singurul român prezent în La Liga, în acest sezon, odată cu transferul la Ray Vallecano.

Cotidianul spaniol ”Marca” anunţă că nu se mai poate întâmpla nimic, iar Andrei Raţiu va deveni noul jucător al celor de la Rayo Vallecano, în scurt timp.

Andrei Raţiu se transferă la Rayo Vallecano

După câteva săptămâni de lungi şi intense negocieri, Huesca, Rayo Vallecano şi Villarreal - club care deţine 50% din drepturilor fotbalistului - au ajuns la un numitor comun.

  • Huesca a acceptat să-şi vândă partea (50% din drepturi) către Rayo Vallecano, pentru doar 500.000 de euro.

În această tranzacţie a intervenit şi Villarreal, care a refuzat să renunţe la cele 50% din drepturile federative ale jucătorului, iar Rayo Vallecano a acceptat condiţiile existente.

”Submarinul galben” avea la îndemână o clauză prin care îl putea răscumpăra pe Andrei Raţiu pentru 1,5 milioane de euro, însă conducerere nu a dorit să facă acest lucru în această vară.

Cel mai probabil, Villarreal doreşte să-l monitorizeze în continuare pe Andrei Raţiu, pe cea mai înaltă scenă a fotbalului spaniol, pentru a se convinge că ar face faţă presiunii de pe ”Estadio de la Ceramica”.

În consecinţă, a acceptat ca fotbalistul să se transfere la Rayo Vallecano, însă păstrează 50% dintr-o vânzare ulterioară a jucătorului. Fie îl va cumpăra la un moment dat la jumătate de preţ, fie va obţine o sumă consistentă după o vânzare a românului la un alt club.

Andrei Raţiu nu va fi apt pentru meciul din acest weekend, pe care Rayo îl va disputa contra celor de la Atletico Madrid. 

Antrenorul celor de la Rayo, Francisco, a decis că fundaşul dreapta are nevoie de câteva antrenamente cu echipa, înainte să-şi facă debutul oficial.

Afla mai multe despre: andrei ratiuvallecanovillarrealhuesca 

viewscnt
Articole similare