Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Christian Pulisic! Americanul-minune pleacă de la Borussia Dortmund: "Mult succes!"

Se face transferul lui Christian Pulisic! Americanul-minune pleacă de la Borussia Dortmund: "Mult succes!"galerie foto
Comentarii

Mijlocaşul ofensiv Christian Pulisic este la un pas să ajungă în Premier League, însă nu la Liverpool, aşa cum specula presa internaţională, ci la Chelsea.

Dorit cu insistenţă de către Jurgen Klopp la liderul din EPL, Pulisic ar urma să ajungă în cele din urmă pe Stamford Bridge. Cel puţin aşa susţine fostul internaţional din SUA, Eddie Johnson.

"Sunt foarte fericit pentru tine, frate. Abia aştept să te văd jucând alături de Eden Hazard. Mult succes!", a notat fostul atacant american, care a jucat inclusiv în Premier League, la Fulham, între 2008 şi 2011.

Potrivit Calcio Mercato, Borussia Dortmund şi Chelsea nu au ajuns încă la un acord, însă discuţiile sunt avansate, iar mijlocaşul american va ajunge mai devreme sau mai târziu în Premier League.

La 20 de ani, Pulisic este marea speranţă a fotbalului din Statele Unite ale Americii. El a adunat deja 23 de selecţii şi nouă goluri la reprezentativa din SUA, iar la Borussia Dortmund, club la care se află încă din perioada junioratului, are 115 prezenţe 15 goluri şi 24 de pase decisive.

18 meciuri a jucat Pulisic în acest sezon la Dortmund şi a reuşit 3 goluri şi 4 assist-uri

50 de milioane de euro este cota mijlocaşului american

Afla mai multe despre: pulisictransferchelsea 

viewscnt
Articole similare