Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Răzvan Marin. Chipciu s-a dat de gol şi a dezvăluit toate detaliile: "L-am felicitat deja de dimineaţă"

Se face transferul lui Răzvan Marin. Chipciu s-a dat de gol şi a dezvăluit toate detaliile: "L-am felicitat deja de dimineaţă"

Echipa națională

Comentarii

Presa din Olanda a scris despre interesul lui Ajax pentru Răzvan Marin. "Lăncierii" oferă 12 milioane de euro pentru mijlocaşul român, iar Alexandru Chipciu a confirmat că a vorbit cu Marin despre acest transfer.

"Sincer, mă bucur foarte mult. L-am felicitat de dimineaţă. Am avut o bucurie mare pentru el, pentru că doar cu cu astfel de jucători se poate schimba fotbalul românesc. Bineînţeles, dacă vor veni şi ceilalţi din spate. Man, care probabil se va vinde şi el pe o sumă mare, Ianis Hagi e şi el un jucător foarte bun. Mai sunt la Steaua, Florinel Coman şi Moruţan...

Răzvan deja a confirmat la Standard Liege. Cred eu că dacă ei se vor duce acolo, şi vor juca bine, cu siguranţă, peste câţiva ani, naţionala va arăta mult mai bine. Răvan Marin încă nu ştie detalii despre transfer, crede că e pe aproape. Acum nu ştiu ce v-a zis el vouă. Nu mi-a zis detalii, doar că sunt ceva discuţii" , a declarat Alexandru Chipciu.

Afla mai multe despre: razvan marinajaxchipciu 

viewscnt
Articole similare