Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Tănase la Anderlecht? Belgienii îşi vor pierde principalul marcator de la echipă! Ce oferte ar mai avea fotbalistul lui Becali

Se face transferul lui Tănase la Anderlecht? Belgienii îşi vor pierde principalul marcator de la echipă! Ce oferte ar mai avea fotbalistul lui Becali

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să încaseze milioane de euro.

Cel mai bun marcator din Liga 1 a declarat, după ultima etapă a FCSB-ului din play-off, 0-2 cu CFR, că este momentul pentru o schimbare în cariera lui. 

Una dintre variante pentru jucătorul lui Gigi Becali ar fi Anderlecht. Clubul pregătit de fostul fundaş al lui City, Vincent Kompany, îl va pierde pe principalul marcator al echipei Lukas Nmecha, pe 30 iunie, când împrumutul de la Manchester City va expira. Atacantul german în vârstă de 22 de ani a avut un sezon bun şi este greu de crezut că belgienii vor putea să îl păstreze în continuare. 

Potrivit belgienilor de la Voetbalnieuws, una dintre varientele pentru înlocuirea lui Lukas Nmecha este românul Florin Tănase. Decarul de la FCSB s-a descurcat bine pe postul de atacant central, chiar dacă aceasta a recunoscut că este o poziţie care nu îi place atât de mult. 

În sezonul trecut, Nmecha a fost adversarul României U 21 la Campionatul European. În cele 41 de partide disputate în acest sezon, el a marcat 21 de goluri. Tănase a reuşit 25 de goluri, în cele 35 de partide jucate în toate competiţiile. 

Potrivit lui Victor Becali, care deţine firma de impresariat care îl reprezintă pe jucătorul FCSB-ului, pentru fotbalist ar mai exista inters din partea unei echipe din zona Golfului. 

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare