Experiențe împreună.
You are here:

Se face transferul! Messi pleacă de la FC Barcelona în ianuarie! Clubul care dă lovitura şi plăteşte o sumă ridicolă

Se face transferul! Messi pleacă de la FC Barcelona în ianuarie! Clubul care dă lovitura şi plăteşte o sumă ridicolă

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) e în continuare o ţintă pentru Manchester City. Pep Guardiola vrea să lucreze din nou cu starul argentinian pe care l-a "şlefuit" pe Camp Nou, iar după 15 ani petrecuţi la clubul blaugrana, Messi ar putea ajunge în Premier League. Manchester City ar urma să plătească o sumă ridicolă pentru a-l lua de la FC Barcelona în ianuarie.

Se face! Leo Messi pleacă de la FC Barcelona în ianuarie! Cât plăteşte Manchester City pentru transfer

Messi a ţinut capul de afiş al tuturor publicaţiilor importante de sport din întreaga lume în vară, când a vrut să plece de la FC Barcelona după 15 ani. Argentinianul a fost blocat de şefi, care nu i-au permis să părăsească clubul liber de contract. Aflat în ultimul an de contract, Messi poate semna cu oricine în ianuarie, atunci când va mai avea şase luni din actuala înţelegere cu FC Barcelona.

Manchester City vrea să profite de această situaţie şi să-l ia pe Leo Messi în Premier League la începutul lui 20212, scrie Daily Star, care anunţă că formţia de pe Etihad vrea să plătească o sumă foarte mică pentru Messi. "Cetăţenii" au de gând să achite 15 milioane de lire Barcelonei pentru Leo Messi, ceea ce ar fi mai bine decât să îl piardă liber în iunie 2021.

Totuşi, Manchester City ar putea avea concurenţă serioasă în ianuarie 2021. Atunci, fiind în ultimele luni de contract, Messi va putea negocia cu oricine şi să aleagă ce crede el că i se potriveşte mai bine.

Leo Messi a câştigat şase Baloane de Aur, un record absolut al acestei distincţii, toate în tricourile Barcelonei.

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit