Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul uriaş al lui Bale. Olăroiu îl ia pe galez de la Real Madrid şi îi oferă un salariu colosal. Toate detaliile mutării

Se face transferul uriaş al lui Bale. Olăroiu îl ia pe galez de la Real Madrid şi îi oferă un salariu colosal. Toate detaliile mutării

Real Madrid

Comentarii

Atacantul galez Gareth Bale ar putea ajunge la Jiangsu Suning FC, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, anunţă publicaţiile spaniole Marca şi As.

Atacantul nu mai intră în planurile antrenorului de la Real, Zinedine Zidane, pentru sezonul viitor şi ar fi ajuns la un acord cu echipa chineză pentru un contract pe trei sezoane. De altfel, antrenorul madrilenilor a şi recunoscut că ar fi mai bine pentru toată lumea ca mijlocaşul galez să plece de la Real în această vară.

"Bale nu a jucat astăzi pentru că este foarte aproape să plece. Sperăm să plece curând. Dacă ar pleca mâine, ar fi mai bine. Lucrăm la transferul lui la o nouă echipă" , a spus Zinedine Zidane, săptămâna trecută, după meciul amical cu Bayern Munchen.

Bale pleacă de la Real Madrid pentru un salariu uriaş la Jiangsu

Gareth Bale ar urma să aibă un salariu anual între 22 şi 25 de milioane de euro, o creştere majoră, având în vedere că la Real Madrid câştigă 14,5 milioane de euro în fiecare sezon.

Bale mai are contract cu Real până la 30 iunie 2022.

Afla mai multe despre: olaroiubalereal madrid 

viewscnt
Articole similare