Experiențe împreună.
You are here:

Se face transferul uriaş al lui Florinel Coman. Becali a primit oferta pe care n-o mai poate refuza. Starul de la FCSB, chemat de urgenţă în locul altui fotbalist român

Se face transferul uriaş al lui Florinel Coman. Becali a primit oferta pe care n-o mai poate refuza. Starul de la FCSB, chemat de urgenţă în locul altui fotbalist român

FCSB

Comentarii

FCSB începe să arate din ce în ce mai bine, iar acum Gigi Becali este tot mai aproape de a da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor din acest sezon sunt Dennis Man şi Florinel Coman, astfel că echipe importante din fotbalul mondial se luptă pentru achiziţionarea celor doi fotbalişti de 22 de ani.

30 de milioane de euro speră să obţină Gigi Becali în schimbul celor doi jucători. Dennis Man are un start perfect de sezon, a marcat nouă goluri şi a oferit cinci pase decisive în cele opt meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile, astfel că echipele importante din fotbalul european au început din nou negocierile cu patronul roş-albaştrilor pentru achiziţionarea mijlocaşului de 22 de ani.

De altfel, nici Florinel Coman nu stă mai rău. Deşi este accidentat de mai bine de o lună, în urma unei intrări dure a unui fundaş de la Backa Topola, Coman are şi el un gol şi trei pase decisive reuşite în cele cinci meciuri jucate pentru FCSB, în toate competiţiile, în acest sezon. În plus, tânărul mijlocaş al roş-albaştrilor a impresionat şi la prima reprezentativă a României, când a reuşit o pasă decisivă pentru Alibec, în victoria obţinută de naţionala lui Mirel Rădoi în deplasarea din Austria, scor 3-2.

Se face transferul uriaş al lui Florinel Coman de la FCSB. Becali a primit oferta pe care n-o mai poate refuza

În urma acestor evoluţii extrem de apreciate, Florinel Coman, care poate reveni într-un meci oficial în aproximativ două săptămâni, a primit o ofertă din MLS. Dacă, în primăvara acestui an, în plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali a refuzat oferta celor de la Orlando City, acum, latifundiarul din Pipera poate fi convins de suma propusă de New York City, echipă de care aparţine şi Alexandru Mitriţă.

Presa din Statele Unite notează că oficialii clubului deţinut de grupul de investiţii, care are în portofoliu şi Manchester City, au început deja să-i caute un înlocuitor pe măsură lui Mitriţă. Atacantul român a fost împrumutat, la începutul acestei luni, în Arabia Saudită, la Al Ahli Jeddah, până în ianuarie 2022. Marele favorit al americanilor este Florinel Coman, în schimbul căruia au pus pe masă 10 milioane de euro, plus un procent de 50% dintr-un viitor transfer, ofertă pe care Gigi Becali ar fi tentat să o accepte.

  • 5,5 milioane de euro valorează Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...