Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul verii! Real Madrid aproape să dea o nouă lovitură GALACTICĂ. Detalii de ultimă oră

Se face transferul verii! Real Madrid aproape să dea o nouă lovitură GALACTICĂ. Detalii de ultimă oră

Real Madrid

Comentarii

Manchester United a jucat ieri un amical la Cardiff contra lui AC Milan. În acest meci nu a jucat niciun minut, Paul Pogba.

Conform Daily Mail, Pogba ar fi refuzat să joace în acest amical în ceea ce se vrea un act de rebeliune pentru ca United să accepte propunerea lui Real Madrid pentru el. Între timp, Real Madrid a accelerat pe pista Donny Van de Beek, un detaliu care îl sperie pe Pogba, fotbalist care-şi doreşte enorm transferul pe Santiago Bernabeu.

Zidane îl aşteaptă însă pe Pogba, fotbalsit pentru care a insistat toată vara. Francezul lui United nu s-a urcat în avionul care o ducea pe United spre Cardiff, acolo unde s-a ajucat amicalul cu AC Milan: ”Sunt doar speculaţii” a declarat Ole Gunnar Solskjaer, dar norvegianul ştie că Pogba vrea să plece.

170 de milioane de euro cere Manchester United pentru Pogba, dar Real Madrid oferă doar 120. O diferenţă destul de mare între cerere şi ofertă, dar pare că cele două cluburi se văd condamnate să se înţeleagă. Pogba nu mai vrea să rămână în Anglia şi crede că Zidane este omul care-i poate salva cariera. În altă ordine de idei, Zidane îl consideră piesă cheie în noul angrenaj galactic şi i-a transmis preşedintelui Perez că trebuie să facă orice pentru a-l cumpăra pe francez.

Donny Van de Beek este planul B al madrilenilor. Mijlocaşul olandez poate ajunge la Madrid în această vară, iar MARCA scrie că acesta ar fi ajuns deja la un acord cu oficialii madrileni. 5 milioane de euro va încasa pe sezon Van de Beek, iar contractul va fi pe 6 sezoane. În acest moment, între Real Madrid şi Ajax există o mică diferenţă legată de suma de transfer, dar sunt şanse bune ca Van de Beek să ajungă la Real. MARCA scrie însă că acest transfer nu blochează pista Pogba, un ”transfer care se va întinde până în ultimele zile ale perioadei de mercato”.

Afla mai multe despre: paul pogbareal madrid 

viewscnt
Articole similare