Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face unul dintre cele mai scumpe transferuri din istorie! Detaliul care l-a dat de gol pe Coutinho

Se face unul dintre cele mai scumpe transferuri din istorie! Detaliul care l-a dat de gol pe Coutinhogalerie foto

Premier League

Comentarii

Brazilianul Philippe Coutinho este "pe zi ce trece tot mai aproape de Barcelona", notează coditianul catalan Mundo Deportivo, care precizează că starul lui Liverpool va ajunge aproape sigur pe Camp Nou în această iarnă.

Deşi cele două cluburi nu au comentat în vreun fel zvonurile apărute legate de acest transfer, jurnaliştii spanioli au descoperit un detaliu care îl dă în mare măsură de gol pe jucător. Acesta şi-a însărcinat reprezentanţii să-i caute o locuinţă în Barcelona şi ţinteşte două cartiere unde i-ar avea vecini fie pe Luis Suarez, fostul său coleg de la Liverpool, fie pe Paulinho, alături de care evoluează în naţionala Braziliei. Ambii l-ar ajuta pe Coutinho să se adapteze mai uşor la viaţa din Barcelona, notează Mundo Deportivo.



Dorit insistent de Barcelona şi în vară, Coutinho va deveni unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului daca va ajunge la gruparea catalană. Suma vehiculată pentru transferul mijlocaşului de 25 de ani este de aproximativ 150 de milioane de euro, mult sub recordul stabilit de Neymar prin transferul la PSG, dar peste Cristiano Ronaldo, Gareth Bale sau Paul Pogba.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: coutinholiverpoolbarcelona 

viewscnt
Articole similare