Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se implică Marica la o nouă echipă cunoscută din România? FOTO | Cu cine s-a întâlnit acţionarul Farului

Se implică Marica la o nouă echipă cunoscută din România? FOTO | Cu cine s-a întâlnit acţionarul Faruluigalerie foto

Diverse

Comentarii

Ciprian Marica s-ar putea implica la o nouă echipă cunoscută din România. Fostul mare internaţional român a avut o întâlnire cu fraţii Beinur şi Erchin Nuredin, doi oameni de afaceri controversaţi, care în trecut au fost implicaţi la Callatis Mangalia.

În ultimii ani, Ciprian Marica a fost cel care a ţinut brandul Farul pe linia de plutire. În această vară, fostul atacant şi Gică Hagi au fost de acord ca Farul şi Viitorul să fuzioneze. În urma acestui proces, Ciprian Marica a rămas acţionar la Farul Constanţa, echipă care acum joacă în Liga 1.

Însă Ciprian Marica s-ar putea implica şi în renaşterea altei echipe cunoscute în România. Este vorba despre Callatis Mangalia, care ani la rând a jucat în Liga 2, dar care a fost desfiinţată în 2015, din cauza problemelor financiare. Marica a avut o întâlnire cu Beinur şi Erchin Nuredin, doi oameni de afaceri controversaţi.

Se implică Marica la o nouă echipă cunoscută din România? ”La discuţii pentru viitorul fotbalului din Mangalia”

Cel care a dezvăluit întâlnirea a fost Beinur Nuredin, un cunoscut personaj în lumea interlopă din judeţul Constanţa. Acesta a postat pe contul său de Facebook o poză de la întâlnirea cu Ciprian Marica, la care a participat şi Ianis Zicu, fost antrenor la Farul.

”Cu Erchin, Zicu şi Marica la discuţii pentru viitorul fotbalului din Mangalia”, este textul care însoţeşte postarea lui Beinur Nuredin. Mare pasionat de fotbal, Beinur Nuredin a fost şi în trecut implicat la Callatis Mangalia, însă fără a avea rezultate notabile. Acum, s-ar putea implica din nou, scrie playsport.ro.

De altfel, Beinur Nuredin este un personaj foarte cunoscută în lumea fotbalului din România. Finul lui Nicu Gheară, Beinur Nuredin a legat o relaţie de prieteni inclusiv cu Adi Mutu, care obişnuia să meargă în restaurantele deţinute de acesta pe litoral.

De asemenea, Beinur Nuredin face parte şi din cercul de cunoscuţi ai lui Gigi, Giovanni şi Victor Becali. De altfel, Beinur Nuredin a declarat într-un interviu că Gigi Becali a avut grijă de familia lui când acesta a fost condamnat la închisoare, în 2011, pentru acte de violenţă: ”Cât am stat la închisoare, domnul Becali a sprijinit-o moral (n.r. pe soţia lui)”.

Afla mai multe despre: marica 

viewscnt
Articole similare