Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se impune schimbarea lui Bergodi?”. MM Stoica şi Ovidiu Herea au răspuns fără ezitare | EXCLUSIV

”Se impune schimbarea lui Bergodi?”. MM Stoica şi Ovidiu Herea au răspuns fără ezitare | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, scor 0-0, miercuri, într-o partidă din etapa a 21-a din Superligă.

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa a urcat pe locul 5, cu 30 de puncte, în timp ce Rapid a urcat pe locul 3, cu 33 de puncte.

Cristiano Bergodi, nevinovat pentru situaţia de la Rapid?

Rapid a ajuns la şase partide consecutive fără victorie în Superligă, cu patru rezultate de egalitate şi două înfrângeri, şi, inevitabil, au apărut voci care au început să-l critice pe tehnicianul italian.

Cu toate acestea, mai sunt şi persoane care analizează obiectiv situaţia de la Rapid şi care nu sunt de părere că Bergodi este principalul vinovat al lipsei de rezultate din ultimele etape.

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, este de părere că Rapid nu s-a putut prezenta la potenţial real deoarece a avut foarte multe probleme cu accidentările.

Aşadar, Cristiano nu ar merita să fie analizat şi pedepsit cu o demitere, ţinându-se cont de faptul că a lucrat cu ceea ce a avut la îndemână, iar unii dintre cei mai importanţi jucători din lot s-au accidentat.

Faţă de meciul cu Petrolul, Rapidul a arătat mult mai bine, în opinia mea. Doar că la meciul cu Petrolul a fost ceva mai special, pentru că a jucat în 10 din minutul 6. A ajuns la poartă şi a avut patru ocazii mari. Chiar foarte mari.

În ce condiţii? A schimbat, în alt sistem. E un om care ştie tactică. E italian. A fost fotbalist la Lazio, nu oriunde.

Acum a venit cu trei fundaşi centrali, cu Funsho şi Braun în benzi, clar surprinzător. Cred că şi asta a contat foarte mult, că a ajuns aşa uşor la poartă

Fără atacanţi. Nu vorbim că-i lipsesc doar Petrila şi Rrahmani. Oaidă a fost unul dintre titulari. Cred că a fost forţat să folosească jucători pe care nu i-ar fi utilizat dacă avea tot lotul. Eu nu cred că se impune schimbarea. Nu ştiu gândirea lor şi nu ştiu nici ce alternativă.

În momentul în care vrei să schimbi un antrenor, trebuie să ai şi alternativă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Şi Herea merge pe mâna lui Bergodi

De asemenea, fostul jucător al celor de la Rapid, Ovidiu Herea, este în asentimentul lui Mihai Stoica şi consideră că Rapidul trebuie să meargă pe mâna lui Cristiano Bergodi în continuare.

La fel văd şi eu. Eu nu văd cum ai putea judeca un antrenor în momentul de faţă având în vedere problemele de lot pe care le-a avut în ultima perioadă. Normal ar fi trebuit judecat în condiţiile în care avea tot lotul la dispoziţie şi nu avea rezultate.

Din punctul meu de vedere, singura greşeala pe care a făcut-o Bergodi e meciul cu Steaua, din Cupă. 

Astăzi, a găsit un sistem care să dea randament, cu cei 11-12 jucători avuţi la dispoziţie”, a completat Ovidiu Herea.

Afla mai multe despre: mm stoicaovidiu hereacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare