Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se încearcă destabilizarea echipei, la fel ca anul trecut”. Jucătorului FCSB-ului, semne de întrebare cu privire la câştigarea Superligii

”Se încearcă destabilizarea echipei, la fel ca anul trecut”. Jucătorului FCSB-ului, semne de întrebare cu privire la câştigarea Superligii

FCSB

Comentarii

Atacantul italian al celor de la FCSB, Andrea Compagno (27 de ani), a vorbit despre actualul sezon pe care îl traversează formaţia bucureşteană, în perspectiva câştigării campionatului.

S-a terminat pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, iar FCSB revine în Superliga României cu un meci cu FC Voluntari.

Vicecampioana României va primi vizita ilfovenilor duminică, 22 octombrie, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Compagno: ”Sunt foarte bine”

FCSB este lider în campionat, la trei lungimi în faţa lui CFR Cluj, dar Andrea Compagno este de părere că sunt anumite conspiraţii împotriva roş-albaştrilor pentru a nu ieşi campioni.

”Sunt foarte bine, ne-a lăsat liber câteva zile ca să mergem acasă. Totul este în regulă. Am văzut şi anul trecut, se încearcă destabilizarea FCSB-ului. Sunt foarte bine, ne-am pregătit bine aceste două săptămâni”, a declarat Compagno, într-un live pe Tik Tok.

În ultimele două etape din turul sezonului regular al Superligii, FCSB va juca în deplasare cu Petrolul şi acasă împotriva Rapidului.

Formaţia finanţată de Gigi Becali nu a mai câştigat campionatul României din 2015, an în care echipa era condusă de pe bancă de Constantin Gâlcă.

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnosuperliga 

viewscnt
Articole similare