Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se încheie calvarul lui Cristi Ganea. Românul este foarte aproape să semneze cu altă formaţie din Spania

Se încheie calvarul lui Cristi Ganea. Românul este foarte aproape să semneze cu altă formaţie din Spania

Fotbal

Comentarii

Presa iberică anunţă că formaţia din liga secundă, Real Oviedo, este foarte aproape să perfecteze transferurile a trei jucători, în perioada imediat următoare. Situaţia din La Liga2 nu este tocmai roz pentru Oviedo, aşa că antrenorul Javi Rozada trebuie să mute rapid.

Primul este portarul ucrainean Andriy Lunin de la Real Madrid, ce ar urma să vină sub formă de împrumut, al doilea este Luismi Sanchez, jucător dorit de Dinamo în această iarnă, iar al treilea este românul Cristi Ganea, jucătorul celor de la Athletic Bilbao.

Spaniolii anunţă că transferul lui Cristi Ganea la Real Oviedo este iminent, iar jucătorul de 27 de ani este foarte aproape să semneze şi să pună capăt calvarului de la Athletic Bilbao, acolo unde a primit foarte puţine şanse. Tot din La Liga s-au mai interesat pentru român formaţiile Albacete şi Tenerife, însă fără şanse în faţa formaţiei din Oviedo.

Cristi Ganea ar fi al trei jucător român din istoria formaţiei Real Oviedo, după Nicolae Simatoc (1952) şi Marius Lăcătuş (1991).

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare