Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se încinge derby-ul FCSB - Craiova! Oltenii ies la atac şi acuză delegarea lui Avram: "Arbitrul de casă al FCSB, care ne-a furat pe unde ne-a prins!"

Se încinge derby-ul FCSB - Craiova! Oltenii ies la atac şi acuză delegarea lui Avram: "Arbitrul de casă al FCSB, care ne-a furat pe unde ne-a prins!"
Comentarii

Oficialii Universităţii cred că delegarea lui Marius Avram la derby-ul cu FCSB de duminică e una intenţionată, acesta fiind considerat un arbitru de casă al vicecampioanei, prieten de familie cu Gigi Becali!

“E strigător la cer! Nu se poate aşa ceva. Vor să e fure cu Avram! Vor să ne termine şi să câştige FCSB. Cum să-l trimiţi la un astfel de meci pe arbitrul de casă al FCSB, care ne-a furat pe unde ne-a prins?! De ce-i avem pe Haţegan şi pe Kovacs, cei mai buni din România? De ce nu-i trimiteţi la meciuri importante şi preferaţi, domnilor de la CCA, să le daţi meciuri de judeţ precum Chiajna-Voluntari?! E absolut ruşinos ce-aţi ajuns să faceţi! Opriţi-vă că deveniţi penibili”, spun oficialii din Bănie pentru GSP.
 
"Oare UEFA este de acord cu asemenea delegări? Nu fac niciun fel de aprecieri la adresa lui Avram, dar, dacă va greşi, vor apărea speculaţii. Nu îşi avea sensul această delegare. Nu pot să nu remarc că, după ce a făcut scandal, Sepsi l-a primit pe Kovacs la partida cu Gaz Metan. Iar acum e delegat Avram la meciul nostru cu FCSB. Se poate specula, având în vedere relaţia de prietenie dintre Vasile şi Marius Avram şi familia lui Valeriu Argăseală", a declarat şi Marcel Popescu.
 
În actualul sezon, Marius a fost delegat la două meciuri ale Universităţii. La victoria cu Voluntari 5-1 şi la înfrângerea surprinzătoare cu Dinamo 0-3! Pe olteni i-a mai arbitrat de 16 ori: 5 victorii, 5 remize şi 6 remize, adică 42% puncte câştigate.
 
În actualul sezon, Avram a acordat două cartonaşe roşii, în confruntarea din ultima rundă dintre Viitorul şi Poli Iaşi, dar are cele mai multe lovituri de la 11 metri dictate dintre toţi cavalerii fluierului de la noi, nouă!
 

Afla mai multe despre: marius avramdelegarecraiovasteauafcsbarbitraj 

viewscnt
Articole similare