Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se încinge lupta pentru promovarea în Liga 1! Reacţie dură dinspre FC Argeş: "În ciuda dorinţei multora ca anumite echipe să promoveze, avem încă şanse!"

Se încinge lupta pentru promovarea în Liga 1! Reacţie dură dinspre FC Argeş: "În ciuda dorinţei multora ca anumite echipe să promoveze, avem încă şanse!"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, şi-a mobilizat fotbaliştii, care au pierdut pe teren propriu, în ultimul meci, cu CS Mioveni. Tehnicianul a atras atenţia că argeşenii păstrează şanse la promovarea în Liga 1, "în ciuda dorinţei multora ca anumite echipe să promoveze".

VIDEO | FC Argeş - CS Mioveni 2-3 (Năstăsie 32, Popescu 40 / Alexe 11, Rădescu 68, Anghelina 89)

Înaintea etapei a patra din play-off-ul Ligii 2, UTA Arad conduce în clasament cu 29 de puncte, Turris urmează cu 25 de puncte, pe trei se află CS Mioveni, cu 24 de puncte, în timp ce FC Argeş e pe patru, cu 23 de puncte, Petrolul se află pe cinci, cu 22 de puncte, iar Rapid e ultima, cu 21 de puncte. 

"Nu e uşor să vorbeşti după o înfrângere (n.r. - FC Argeş - CS Mioveni 2-3). Dar după o înfrângere ca a noastră cu Mioveni? Vreau să privesc spre viitor însă! Am învăţat lecţia din acest meci, vă promit că şi jucătorii au făcut-o. Tinereţea şi-a spus cuvântul, am făcut cadou punctele. Nu am avut timp suficient de recuperare, dar am fost egali fizic şi nu ne pierdem speranţele. 

Ne uităm pe clasament şi vedem că, în ciuda tuturor obstacolelor, în ciuda dorinţei multora ca anumite echipe să promoveze, şi noi avem încă şanse! Şi vă promit că vom face totul să le valorificăm", a declarat tehnicianul argeşenilor.  

Următorul meci al lui FC Argeş e programat marţi, ora 19:00, în deplasarea de la Ploieşti cu Petrolul, partidă care va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

"Am o singură dorinţă: să fim cu toţii uniţi în acest moment pentru FC Arges. Presiunea e uriaşă, problemele sunt multe, acest format a transformat fiecare meci într-o ruletă rusească. Fără voi toţi nu avem şanse! Jucători, antrenori, conducători, suporteri, prieteni, autorităţi, simpli cetăţeni ai acestui oraş - fiţi alături de noi, acum! Chiar şi cu o vorbă bună, o încurajare! Le simţim! Vă vedem! V-am văzut bannerele, v-am auzit scandările, chiar izolaţi, da, aţi fost alături de noi! V-am simţit valul de iubire când am învins Rapidul, regretăm în primul rând că nu am răspuns pe măsură, dar acum avem şi mai mare nevoie de voi! 

Va fi timp după ultimele două meciuri să facem analize, să aducem critici, să punem întrebări, să dezbatem idei şi variante - dar nu ar fi mai bine, mai frumos, ca toate acestea să fie despre prima ligă? Sunt un om deschis, dar hai mai întâi să închidem acest sezon cu bine!

Vrem să fim noi cei care vă îndeplinim visurile!", a mai spus Ionuţ Badea. 

Afla mai multe despre: ionut badea 

viewscnt
Articole similare