Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se îngroaşă gluma! Mandat de arestare emis pe numele lui Ivan Savvidis, dar nu din cauza pistolului! Ultimele informaţii după PAOK - AEK.

Se îngroaşă gluma! Mandat de arestare emis pe numele lui Ivan Savvidis, dar nu din cauza pistolului! Ultimele informaţii după PAOK - AEK.

Campionate

Comentarii

Omul care o finanţează pe PAOK, afaceristul Ivan Savvidis, a devenit personajul central al incidentelor de duminică seară, după ce a intrat pe teren alături de gărzile sale de corp în prelungirile partidei şi le-a cerut jucătorilor lui Răzvan Lucescu să iasă de pe teren.

Procuratura din Grecia a demarat o anchetă după întâmplările de la Salonic, iar astăzi a fost emis mandatul de arestare. Conform jurnaliştilor eleni, mandatul nu a fost emis pentru faptul că Savvidis avea în mod evident o armă, aşa cum se vede din imaginile surprinse, ci doar pentru faptul că a intrat pe teren în timpul meciului şi a ameninţat brigada de arbitri.

Alte patru persoane vor fi aduse cu mandat pentru audieri, mai scriu grecii.

Nimeni, nici măcare ofiţerii aflaţi la datorie nu au voie să poarte arme de foc pe stadioanele de fotbal din Grecia, anunţă presa din Grecia.


În imaginile surprinse de fotoreporterii prezenţi se vede clar cum afaceristul rus cu origini greceşti are un pistol prins de cureaua de la pantaloni, lucru observat şi de oficialii şi jucătorii lui AEK, care au transmis acest lucru brigăzii de arbitri, precizând că se tem să mai iasă pe teren.

Are permis de port armă, dar e în culpă. "A uitat să o scoată"
Presa din Grecia notează că Savvidis are permis de port armă, însă în mod evident nu are voie să-şi folosească arsenalul într-un loc public şi cu atât mai puţin la un meci de fotbal urmărit de zeci de mii de oameni. Apropiaţii afaceristului i-au găsit acestuia circumstanţe, precizând că nu a arătat în niciun moment intenţia de a-şi folosi pistolul şi că acesta "a uitat" să-l scoată înainte de a intra pe teren.

"Privind problema arsenalului lui Ivan Savvidis, adus în discuţie după plângerile celor de la AEK şi fotografiile apărute, s-a clarificat aseară că purta arma în mod legal.

Normal, este interzis să porţi arme în public, dar din informaţiile apărute, în tensiunea momentului, el a uitat că are pistolul la el. Apropiaţii săi notează că, în timpul controversatului incident de pe stadionul Toumba, el nu a arătat în niciun moment intenţia de a-şi folosi arma"
, scriu cei de la Sport24.gr.

Afla mai multe despre: savvidispaokarmapistol 

viewscnt
Articole similare