Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întâmplă şi la case mai mari! Federaţia internaţională de schi a rectificat, după trei zile, podiumul coborârii de la Crans-Montana

Se întâmplă şi la case mai mari! Federaţia internaţională de schi a rectificat, după trei zile, podiumul coborârii de la Crans-Montana

Diverse

Comentarii

Federaţia internaţională de schi (FIS) a rectificat după trei zile de la disputarea probei feminine de coborâre de la Crans-Montana (Elveţia), din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin, timpii unor concurenţi şi a stabilit un nou podium, relatează EFE.

FIS a precizat într-un comunicat că timpii a patru schioare, elveţiencele Jasmine Flury, Joana Haehlen, Priska Nufer şi Lara Gut-Behrami, au fost înregistraţi manual şi nu electronic. Din cauza instalării fotocelulelor de la sosire la o înălţime prea mare şi a stratului de zăpadă mai mic, cronometrul electronic nu a funcţionat, iar timpii manuali nu au fost corect calculaţi.

În cursa de sâmbătă, victoria a revenit italiencei Sofia Goggia, urmată de elveţianca Joana Haehlen şi de austriaca Nicole Schmidhofer. La verificarea din aceeaşi zi, elveţianca Lara Gut-Behrami a fost creditată cu locul 3 în locul austriecei.

În urma recalculării timpilor, FIS a decis că ordinea corectă a primelor trei clasate este Soffia Goggia (Italia), Nicole Schmidofer (Austria) la 52/100 şi Corine Suter (Elveţia), clasată iniţial pe locul 5, la 59/100. 

Afla mai multe despre: schiclasamentprobleme 

viewscnt
Articole similare