Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se întoarce acasă!". Blind revine la Ajax după patru ani la Manchester United. Cât a costat transferul

"Se întoarce acasă!". Blind revine la Ajax după patru ani la Manchester United. Cât a costat transferul

Campionate

Comentarii

Ajax Amsterdam a anunţat, marţi, transferul lui Daley Blind (28 de ani) de la Manchester United. Fundaşul stânga a semnat un contract valabil pentru o perioadă de patru ani.

16 milioane de euro a plătit Ajax pentru repatrierea internaţionalului olandez, potrivit surselor ESPN. Totuşi, cu eventualele bonusuri, suma se poate ridica la aproximativ 20 de milioane de euro. El a ajuns la gruparea de pe Old Trafford în urmă cu patru ani chiar de la Ajax, pentru o sumă similară, după o prestaţie bună la Campionatul Mondial din Brazilia, acolo unde Olanda a terminat pe locul trei, după ce a învins, 3-0, Brazilia în finala mică, meci în care a marcat şi Blind.

Fiul fostului internaţional Danny Blind a fost prezentat într-o manieră inedită la echipa din capitala Olandei. Fotbalistul interpretează rolul de cântăreţ, în timp ce sunt prezentate imagini din perioada precedentă petrecută de Blind la Ajax. Clipul se încheie cu imagini din prezent, de la întâlnirea cu noii colegi, şi cu mesajul "Daley se întoarce acasă", o aluzie nu foarte subtilă la adresa sloganului naţionalei Angliei pe durata Campionatului Mondial.

Blind le-a mulţumit celor de la Manchester United pentru perioada petrecută, iar clubul a postat un scurt filmuleţ cu cele mai bune momente ale olandezului pe "Teatrul viselor".

141 de prezenţe a adunat Blind în tricoul lui United, în toate competiţiile, marcând de şase ori.

articol scris de Dan Duca

Afla mai multe despre: blindtransfermanchester united 

viewscnt
Articole similare