Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce Cristiano Ronaldo? Portughezul a refuzat-o pe PSG şi s-ar putea întoarce la Manchester United

Se întoarce Cristiano Ronaldo? Portughezul a refuzat-o pe PSG şi s-ar putea întoarce la Manchester Unitedgalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo ar putea reveni la Manchester United, scrie presa din Spania. Ibericii anunţă că supersarul portughez a refuzat propunerea celor de la PSG, dar încă negociază cu Juventus Torino prelungirea contractului. United este varianta de rezervă, dar şi cea mai sigură.

Cristiano Ronaldo trăieşte în aceste zile retras la casa sa din Madeira, alături de frumoasa sa familie. La câteva ore după ce s-a aflat că Rugani a fost infestat cu noul coronavirus, portughezul a zburat spre casă, unde s-a izolat alături de Georgina şi întreaga sa familie.

Cristiano are grijă în aceste zile de mama sa, care a trecut în ultima lună prin momente grele. Singurul care l-a vizitat în această perioada, în afară de familia sa, a fost agentul Jorge Mendes, care se afla şi el în Portugalia de câteva săptămâni.

Cristiano Ronaldo a refuzat PSG. Discută cu Juventus, dar e aproape de o revenire incredibilă

Conform presei din Italia, Juventus i-a oferit prelungirea contractului lui Cristiano Ronaldo. Mulţumită de randamentul său, campioana Italiei i-ar fi propus portughezului, susţin surse ale presei spaniole şi italiene deopotrivă, un contract similar cu cel încasat de Lionel Messi la Barcelona.

21 de goluri are Cristiano Ronaldo în 22 de meciuri disputate în acest sezon. O formă de invidiat pe care n-a putut s-o stopeze decât pandemia de coronavirus.

Spaniolii de la Diario Gol scriu că Ronaldo are încă o propunere tenantă pe masă. Jorge Mendes i-ar fi comunicat-o: PSG vrea să renunţe la Neymar şi să-l aducă pe Cristiano lângă Mbappe.

Chiar dacă financiar, ambele propuneri pe care le are în acest moment Cristiano Ronaldo sunt foarte tentante, portughezul mai are o altă variantă.

Tot Diario Gol scrie că Manchester United este gata să-l aducă înapoi pe Cristiano Ronaldo, pentru ca portughezul să conducă noul proiect de pe Old Trafford. Din teren, evident! United se poate bate la capitolul putere financiară cu orice club care îl ofertează pe Ronaldo, iar portughezul a fost înştiinţat de asta.

Şi Cristiano ar agrea o revenire la Manchester United, ba chiar le-ar fi mărturisit apropiaţilor că şi-ar dori să se retragă din fotbal la United. În schimb, Jorge Mendes le-a transmis oficialilor ”diavolilor” cea mai importantă condiţie pe care o pune Cristiano: Manchester United trebuie să se califice în UEFA Champions League! Un detaliu posibil, mai scrie Diario Gol, dacă luăm în calcul eliminarea din UCL a rivalilor de la Manchester City.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusmanchester united 

viewscnt
Articole similare