Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce Gregory Tade! ”E gata să revină” Atacantul se antrenează deja cu echipa

Se întoarce Gregory Tade! ”E gata să revină” Atacantul se antrenează deja cu echipa

Fotbal

Comentarii

Fost atacant la CFR Cluj, FCSB sau Dinamo, Gregory Tade este gata să revină în fotbalul scoţian.

Gregory Tade, aproape de o revenire surpriză în fotbalul scoţian

Gregory Tade a ajuns la 34 de ani şi pare că a spus adio fotbalului. Totuşi, The Courier anunţă că atacantul francez care a jucat în România pentru FCSB, CFR Cluj şi Dinamo, pare aproape de o revenire în fotbalul scoţian.

”Tade nu a mai jucat din 2019. Fostul atacant de la Raith Rovers şi St Johnstone ar putea reveni acum la Clyde” anunţă sursa citată. Vârful de 34 de ani are o casă a sa în Lanarkshire şi s-a antrenat alături de ”Bully Wee” în ultimele zile. Echipa care joacă în prezent în Scottish League One a terminat stagiunea trecută pe locul opt (din zece). Vorbim despre echivalentul celei de-a treia ligi scoţiene de fotbal.

Clubul Clyde Football Club a fost înfiinţat acum 144 de ani şi îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe arena Broadwood Stadium din Cumbernauld. Antrenorul Danny Lennon, fost antrenor la St Mirren şi interimar la naţionala U21 a Scoţiei are la dispoziţie doar patru jucători de altă naţionalitate decât cea scoţiană. Gregory Tade ar putea deveni al cincilea.

Tade a mai jucat pentru Clyde în 2009, apoi a plecat la Raith Rovers, Inverness şi St Johnstone. Prima experienţă în România a bifat-o în 2013, când a fost transferat de CFR Cluj.

Gregory a marcat în total 30 de goluri pentru CFR şi FCSB. A cucerit Cupa Ligii alături de formaţia roş-albastră, apoi a mai bifat două experienţe în Qatar şi Israel. 

Afla mai multe despre: gregory tade 

viewscnt
Articole similare