Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce Pogba la Torino? Juve vrea să dea al doilea tun al verii

Se întoarce Pogba la Torino? Juve vrea să dea al doilea tun al verii
Comentarii

Paul Pogba nu mai doreşte să rămână la Manchester United şi forţează revenirea la Juventus. Vrea să joace alături de Cristiano Ronaldo.

Noul campion mondial cu Franţa este foarte aproape de o revenire la Torino, după doi ani, cel puţin aşa susţine Tuttosport, ”ziarul de casă” al trupei ”bianconero”, care deschide ediţia de astăzi cu posibila mutarea a lui Pogba, care conform informaţiilor italienilor, s-ar ridica la suma de 150 de milioane de euro.

Motivele pentru care Pogba îşi forţează plecarea de pe Old Trafford au legătură şi cu Jose Mourinho, dar şi cu Ronaldo. Despre relaţia tensionată dintre tehnicianul de pe Old Trafford şi proaspătul campion mondial a scris pe toată durata sezonului trecut presa din Marea Britanie, iar venirea lui Ronaldo la campioana Italiei ar fi un vis devenit realitate pentru Pogba.

Agentul jucătorului, celebrul Mino Raiola, l-a oferit pe Pogba la FC Barcelona, însă din cauza cerinţelor exagerate ale jucătorului din punct de vedere financiar i-a făcut pe catalani să se reorienteze. Acum, conform sursei citate, Raiola a oferit serviciile jucătorului la Juventus, iar „Bătrâna doamnă” ar putea să ofere al doilea şoc al verii după transferul de 100 de milioane al lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

105 milioane de euro a plătit Manchester United pentru transferul lui Paul Pogba de la Juventus în 2016. În cei doi ani, francezul a evoluat de 57 de ori pentru “diavoli” în Premier League şi a marcat de 11 ori. A câştigat trofeul UEFA Europa League în sezonul 2016-2017 după o finală cu Ajax Amsterdam (2-0) în care a şi marcat.

articol scris de Dan Duca

Afla mai multe despre: paul pogba 

viewscnt
Articole similare